27/04/2024

Νίκος Γκίκας: Όποιος ανεβαίνει στο ρινγκ μαζί μου, θα περάσει δύσκολα

Ένας από τους πιο «ψημένους» αθλητές στην κάρτα του Gods of War είναι ο Νίκος Γκίκας με πολλούς αγώνες kickboxing στην πλάτη του σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Ο μαχητής του Γιάννη Θεοφάνους ανήκει σε μία δυναμική φουρνιά όπου πριν μερικά χρόνια είχε σχηματίσει μία dream team με αθλητές όπως ο Μιχαλόπουλος, ο Κελέκης, ο Φεζουλάι και ο Κερπάτσι και διέπρεψαν πάνω στο ρινγκ.

Πλέον είναι αυτός που εκπροσωπεί την ομάδα του Γαλατσίου στο Gods of War και υπόσχεται στον Wu Xuesong πως θα περάσει δύσκολη βραδιά.

«Εγγυώμαι πως το κοινό θα παρακολουθήσει έναν πολύ ποιοτικό αγώνα kick boxing. Ως πρωταθλητής του Gods of war έχω να πω πως οποίος ανεβεί στο ρινγκ μαζί μου θα περάσει πολύ δύσκολα», αναφέρει στα πρώτα του λόγια ενώ τονίζει πως σήμερα το kickboxing είναι ανώτερο σε σχέση με μία πενταετία πριν.

«Όχι μόνο είναι υψηλότερο το επίπεδο πλέον σε σχέση με την προηγούμενη πενταετία αλλά είναι και πολύ περισσότερο οικείο στον κόσμο και πλέον λαμβάνει και τον σεβασμό αλλά και την αναγνώριση που του αξίζει από το Ελληνικό κοινό.

Κάτι το όποιο καθορίζει την ποιότητα που προσφέρεται στον κόσμο σε αθλητές και μη», υπογράμμισε με το κίνητρο να είναι τεράστιο αφού παίζει στην καλύτερη κάρτα που έχει γίνει ποτέ στο Gods of War.

«Για εμένα δεν αποτελεί απλώς κίνητρο αλλά μια μεγάλη πρόκληση και ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό μου. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Στέλιο Πολιτη γιατί πρόκειται για την μεγαλύτερη κάρτα αγώνων της δεκαετίας και είμαι μέλος αυτής».

Tέλος ο Γκίκας ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον στηρίζουν στην προετοιμασία του.

 «Ακόμη χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μέντορα και δάσκαλο μου Ιωάννη Θεοφάνους και στο Fight Club Galatsi. Στον Σταμάτη Λενη Κάλλιστος όπου έχει αναλάβει την ενδυνάμωση μου και φυσικά τους χορηγούς μου MVS Μαβιδης, Multifittnes για τα συμπληρώματα μου και  την ISM Κυριακοπουλος».

Κεντρική φώτο:Τaffpictures