28/03/2024

Νίκος Γκίκας: Έτοιμος για μάχη τίτλου στη Γαλλία

Ο Νίκος Γκίκας του Γιάννη Θεοφάνους πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία της ζύγισης και απόψε στη Γαλλία διεκδικήσει διεθνή τίτλο.

Πανέτοιμος ο Νίκος Γκίκας για τον αποψινό του αγώνα στην Γαλλία. Ο έμπειρος μαχητής του Γιάννη Θεοφάνους θα διεκδικήσει τίτλο μάλιστα. Ο «Stelth» πέρασε με επιτυχία από τη διαδικασία της ζύγισης, ενώ το Fight Club Central Gym Galatsi με όλες τις λεπτομέρειες για τον αγώνα.

Αναλυτικά: «Ο Νίκος Γκίκας, συνοδευόμενος από τον προπονητή της Theofanous Elite Team, Ι. Θεοφάνους, βρίσκεται στην Γαλλία για το σημαντικό ματς τίτλου της ISKA στη διοργάνωση Notorious Fight, σήμερα, Σάββατο, 26 Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Γκίκας, ένας από τους ποιοτικότερους αθλητές της χώρας στα 70kg, θα αγωνιστεί στις 26 Οκτωβρίου, στο Μοντομπάν της Γαλλίας, απέναντι στο Γάλλο πρωταθλητή της ISKA και WAKO Edouard Bernadou, έναν εξαιρετικό αθλητή με μεγάλη εμπειρία που έχει αγωνιστεί με μεγάλα ονόματα της κατηγορίας. Ο αγώνας θα κρίνει τον Παγκόσμιο Τίτλο της I.S.K.A. (PRO ISKA – World Champion) στα 70kg Low Kicks , σε 5 γύρους των 3′.

Ευχαριστούμε τον κ. Στέλιο Πολίτη, πρόεδρο της ISKA Hellas για το κλείσιμο αυτού του αγώνα και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αθλητή μας!«