20/04/2024

Νέο Open Championship με «βόμβα» Σοφοκλέους

Το Open Championship επιστρέφει στις 24 Ιουνίου, ανακοινώνοντας μάλιστα τον Γιάννη Σοφοκλέους που επιστρέφει με αγώνα κόντρα στον Ιταλό Enrico Carrara. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στις 17 Μαρτίου το Open Championship επιστρέφει δυναμικά στις 24 Ιουνίου στο κλειστό στάδιο Ανδραβίδας(ΑΕΘΛΕΙΟΝ) με αγώνες φωτιά που κυριολεκτικά θα κόψουν την ανάσα.

Ο έμπειρος Γιάννης Σοφοκλέους(Psycho) κρατώντας τα εθνικά μας χρώματα θα αναμετρηθεί στα 77 κιλά με όρους Κ1 3×3 απέναντι στον τεχνίτη Ιταλό Enrico Carrara(FOG), ο οποίος πρόσφατα στέφθηκε νικητής στον αγώνα που έδωσε στην πολυσυζητημένη διοργάνωση Bellator, και οι δυο αθλητές υπόσχονται να δώσουν έναν δυνατό αγώνα άξιο του ονόματος τους .

Πρόκειται για έναν αγώνα με έντονες συγκινήσεις που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Υπεύθυνος για τα διεθνή match making είναι ο συνεργάτης του Open Championship Σάκης Παπαζωγονοπουλος.
Μείνετε συντονισμένοι στο Open Championship summer edition διότι έρχονται πολλοί ακόμα διεθνείς αγώνες που υπόσχονται ένα μοναδικό και ξεχωριστό θέαμα για τους λάτρεις του αθλήματος».