29/03/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέος αντίπαλος για Κακουμπάβα στο Enfusion. Τι απαντάει ο Salah!

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεγάλη ρεβάνς του Μελέτη Κακουμπάβα ενάντια στον Salah στο Λονδίνο αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο αντίπαλος του Έλληνα μαχητή δεν ήταν απόλυτα έτοιμος για τη μάχης τους. Θυμίζουμε ότι ο Μελέτης τον κέρδισε με ένα εντυπωσιακότατο νοκ άουτ πριν από λίγο καιρό, σπάζοντας ένα μεγάλο νικηφόρο σερί του.

Από ότι φαίνεται ο Κακουμπάβας θα μείνει στη κάρτα αφού έχει βρεθεί ήδη νέος αντίπαλος ο οποίος μοιάζει να είναι εξίσου επικίνδυνος. Πρόκειται για τον Βρετανό Charlie «Boy» Peters (Semtex gym UK) ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο WMC πέρυσι μέσα στην Ταϊλάνδη!

Δείτε τη μάχη με την οποία κατέκτησε τον τίτλο στο τέλος του άρθρου.

Το fightsports.gr μίλησε με τον Salah Khalifa για την ακύρωση και ο Άγγλος μαχητής μας είπε:

«Μόλις κέρδισα έναν Γάλλο πρωταθλητή για τον παγκόσμιο τίτλο του WMC. Ήταν πολύ κοντά οι ημερομηνίες για το rematch ώστε να ξεκουραστώ και να προετοιμαστώ. Το rematch με τον Μελέτη θα γίνει σίγουρα κάποια στιγμή σύντομα!»

Το θέμα τώρα είναι πως κανονίστηκε το event εξαρχής με τον Salah να έχει μία τόσο δύσκολη μάχη τόσο κοντά σε αυτήν με τον Μελέτη και πως θα καταφέρει ο Έλληνας μαχητής να προετοιμαστεί 10 μέρες μόλις πριν την μάχη για τον καινούριο αντίπαλο!