26/04/2024

Νέα συνεργασία της Force1 με όμιλο εργοστασίων του εξωτερικού

Ο Τάσος Τσάλας θα έχει συνεργασία με νέο όμιλο εργοστασίων του εξωτερικού που θα ανεβάσουν level την Force 1. Αναλυτικά το δελτίο:


«Παρά την πολυετή συνεργασία με άλλα δύο εργοστάσια, που με την ποιότητα των προϊόντων τους καθιέρωσαν την FORCE1 στο χώρο των πολεμικών τεχνών, ο κύριος Τσάλας έχοντας ως στόχο του τη συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων και παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην τεχνογνωσία παρασκευής όλων των προστατευτικών ειδών, ξεκινά συνεργασία και με τον όμιλο εργοστασίων που έχουν την αποκλειστική κατασκευή των προϊόντων της εταιρείας TITLE και RINGSIDE.

Η παραγγελία προϊόντων, που θα αφορά όλα τα είδη πολεμικών τεχνών, θα οριστικοποιηθεί τον Οκτώβρη. Όλα τα προϊόντα θα παρασκευαστούν με τις προδιαγραφές των καταξιωμένων προϊόντων της TITLE και θα είναι διαθέσιμα από το Μάρτιο του 2018. Στη φωτογραφία ο κύριος Τσάλας με τον επικεφαλής του ομίλου από την επίσκεψη του στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων ταξιδιών του στην Αμερική και την Ευρώπη για επαγγελματικούς λόγους».