28/03/2024

Νέα βόμβα από το Orphanides Team με υπογραφή…Souwer!

O Αντρέας Ορφανίδης κινείται πολύ δυναμικά τον τελευταίο καιρό στα μαχητικά αθλήματα με μία νέα συμφωνία που θα προκαλέσει αίσθηση.


Συγκεκριμένα μαζί με τον θρύλο του kickboxing Αndy Souwer θα επιλέξουν από κοινού αθλητές που θα παίζουν σε μεγάλες διοργανώσεις όπως το K-1, το Glory και το UFC. Αναλυτικά το δελτίο:

«Σε μια πολυ σημαντική συνεργασία προχωρησε ο Κυπριος προπονητής Ανδρέας Ορφανιδης (Orphanides Team) που αφορά ολους τους αθλητές απο την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η κίνηση αυτή είναι μια προσωπική προσπάθεια του ίδιου που διήρκεσε δυο χρόνια με σκοπό και στόχο την σταθερή παρουσία των Ελλήνων Αθλητών στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του Κόσμου. (Κ1/Glory/Bellator/UFC/Superkombat/Kunlun κλπ.)

Ο Ορφανίδης υπέγραψε αποκλειστική συνεργασία με τον θρύλο του Παγκόσμιου Kickboxing Andy Souwer όπου και θα επιλέξουν από κοινού να συνεργαστούν με αθλητές που μπορούν να αγωνιστούν σε ένα τόσο υψηλό και απαιτητικό επίπεδο.

Η αρχή θα γίνει με ένα workshop – η ημερομηνία θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα – διάρκειας δυο ημερών όπου στο τέλος της δεύτερης ημέρας θα γίνει μια πρώτη επιλογή των αθλητών για την περαιτέρω διεύρυνση της συνεργασίας».

Photo:Taffpictures

Ανδρέας Ορφανιδης Mike Passenier Andre Mannaart