25/04/2024

Μπούκης vs. Milea στη Ρουμανία!

Τον εξαιρετικά επικίνδυνο και έμπειρο μαχητή Cristian Milea θα αντιμετωπίσει ο Γιάννης Μπούκης στα μέσα Ιουνίου σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέλιου Πολίτη.  


Ένα εκ των κεντρικών προσώπων του νεοσύστατου «Colosseum Tournament» θα είναι ο Γιάννης Μπούκης στις 17 Ιουνίου όπως ανακοίνωσε χθες, ανήμερα των γενεθλίων του Έλληνα μαχητή ο Στέλιος Πολίτης.

Ο Μπούκης θα κοντραριστεί μέσα στη Ρουμανία με τον γνώριμο μας -Ρουμάνο fighter- Cristian Milea. O Milea έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη μάχη του με τον Μπένοφ πριν από μερικά χρόνια ενώ στη συνέχεια έπαιξε με τους Μάρκου και «Μοϊκανό» Παπαδημητρίου.

Το «Colosseum» θα είναι τηλεοπτικό σόου και έτσι το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη μάχη που γίνεται υπό την αιγίδα της WKU. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τρεις γύρους των τριών λεπτών με όρους K-1 στην κατηγορία των 70 κιλών.

Υπενθυμίζουμε πως στην τελευταία του αναμέτρηση στο «Gods of War» o Μπούκης επιβλήθηκε με απόλυτη κυριαρχία στον αγώνα επί του επίσης Ρουμάνου, Andrian Giurgiu.

Όσον αφορά τον Milea, δεν είναι μονάχα το γεγονός πως έχει παίξει με μαχητές γνωστούς στο ελληνικό κοινό, αλλά fact που φανερώνει την εμπειρία του είναι πως προσφάτως τον έχουμε δει στο Kunlun και άλλα μεγάλα promotion της παγκόσμιας σκηνής του kickboxing.

 

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

O Lomachenko… παρήγγειλε όλους τους πρωταθλητές!

Φλοριάν Μάρκου: «Θα παίξω με τον άχρηστο να του σπάσω τα μούτρα»

Μια στο συκώτι και τέλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK