25/04/2024

Μπούκης: Οι ήττες μας βοηθούν να μάθουμε να σηκωνόμαστε

Ο Γιάννης Μπούκης είχε μία σημαντική εμπειρία στην Κίνα απέναντι στον πολύπειρο  Yodwicha και μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το επιθυμητό, ωστόσο η ήττα αυτή μπορεί να φανεί διδακτική στην συνέχεια για τον Έλληνα στραικερ. 


Ο αθλητής του Στέλιου Πολίτη αποδέχτηκε την πρόταση του Deni Leonidi γνωρίζοντας πως το διάστημα προετοιμασίας του ήταν μικρό και απέναντι του θα έβρισκε έναν από τους ποιοτικότερους fighter του πλανήτη.

Μετά τον αγώνα ο Μπούκης έκανε τον απολογισμό του που αναφέρει μεταξύ άλλων πως η ήττα αυτή μπορεί να αποτελέσει «μάθημα» για την συνέχεια.

«Δυστυχώς  δεν ήταν η μέρα μας. Ο αγώνας σταμάτησε στον δεύτερο γύρο μετά από δυο μετρήματα που δέχτηκα και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Ωστόσο είμαι χαρούμενος που δέχτηκα αυτόν τον αγώνα και ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Πρώτα όμως λίγη ξεκούραση και από Σεπτέμβρη ξανά σε πιο δυνατές προπονήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον δάσκαλό μου για όλη την πολύτιμη βοήθεια που μου προσφέρει σε κάθε μου βήμα και που με στηρίζει πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσης να ευχαριστήσω τον Deni Leonidis που μου εμπιστεύθηκε αυτό τον αγώνα και με προτίμησε. Έπειτα ευχαριστώ όλους τους χορηγούς μου, ΟΡΘΟΔΥΒΑΜΙΚΗ ΑΒΕΕ. , T-max, John’s, Jackals Tatoo, Top Ten, Punisher Equipment, X-treme stores και Magic hands.

Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μου στέλνετε. Και τελικά γιατί πέφτουμε; Για να μάθουμε να σηκωνόμαστε! Γι’αυτό και οι ήττες καμιά φορά όταν είναι σπάνιες μας βοηθάνε να παίρνουμε φόρα και να γινόμαστε καλύτεροι. THE CHAMP IS HERE!!!! Καλό καλοκαίρι σε όλους».