16/04/2024

Μπατζάκας και Τσιούστας το πρώτο ζευγάρι του Gods of War

Δυναμική εκκίνηση στην νέα κάρτα του Gods of War έναν μήνα πριν το event που διεξάγεται 24 Μαρτίου στο ΔΑΪΣ.


O Γιώργος Μπατζάκας αντιμετωπίζει τον Γιώργο Τσιούστα με τους δύο μαχητές να προέρχονται από ισχυρές σχολές του Mogadam Team και Legacy Fight Club. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε ένα μήνα στις 24 Μαρτίου, θα λάβει χώρα το GODS OF WAR 12 WLF στο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι με μια εκρηκτική κάρτα αγώνων και budget απλησίαστο για τα Ελληνικά δεδομένα.

Η πρώτη ανακοίνωση αφορά ένα superfight για την κατηγορία των 85 κιλών Κ-1 που είχαμε μεγάλη κινητικότητα και ζήτηση σε μεγάλες διοργανώσεις στην Ευρώπη.

Ο Γιώργος Μπατζάκας με προπονητή τον Αχιλλέα Μογκαντάμ, σταθερή αξία της κατηγορίας με συμμετοχές στα Παγκόσμια της ISKA,WKU θα αντιμετωπίσει ένα δυναμικό αθλητή τον Γιώργο Τσιούστα με προπονητή το Θανάση Κίλα, που επίσης έχει αγωνιστεί και διακριθεί με αποκορύφωμα τη διοργάνωση του Official K-1 πέρυσι στη Φλωρεντία.

Η μάχη αυτή ανοίγει την αυλαία των ανακοινώσεων σε μια διοργάνωση που ξεφεύγει από τα Ελληνικά δεδομένα όχι μόνο με την τεράστια επιτυχία της παρουσίας για τρίτη χρονιά του Κολοσσού του WLF, αλλά και μιας κάρτας με σπουδαίους Παγκόσμιους, Intercontinental, Ευρωπαϊκούς, Βαλκανικούς Τίτλους και Ζώνες Ελλάδος ISKA , WKU , WLF , WBO σε δυνατές διεθνείς μάχες».