26/04/2024

Μπασάρ: «Τα τουρνουά έχουν τη δική τους μαγεία…»

Ένας πολύ θεαματικός παίκτης με έφεση το όρθιο παιχνίδι πήρε το χρίσμα από τον Παύλο Καπώνη για να συμμετέχει στην πολύ ενδιαφέρουσα τετράδα του MTGP/KGP στις 16 Ιουνίου.


Μόλις μερικές ώρες πριν πατήσει στο ρινγκ του «ΕΝΑΣΤΡΟΝ» και συμμετάσχει στην ποιοτική και ενδιαφέρουσα 4αδα του MTGP/KGP, ο Γιάννης Μπασάρ μίλησε στο Fightsports για τη μεγάλη πρόκληση.

-Μεγάλη πρόκληση το MTGP/KGP ποια τα συναισθήματά σου που είσαι μέρος αυτής της προσπάθειας;

«Ναι, είναι μεγάλη διοργάνωση το MTGP και χαίρομαι που θα δώσω το ‘παρών’ ως μαχητής.»

-ΜΜΑ, Thai σου αρέσει κάποιο στυλ από τα δύο περισσότερο ή νιώθεις άνετα και στα 2;

«Το ΜΜΑ είναι το άθλημα που μου αρέσει περισσότερο. Πιο άνετα νιώθω στο όρθιο παιχνίδι γενικά…»

-Οι τετράδες έχουν τη δική τους ιστορία. Βγάζουν ήρωες. Φαντάζεσαι τον εαυτό σου νικητή το Σάββατο το βράδυ;

«(Γέλια) Πράγματι, τα τουρνουά έχουν τη δική τους μαγεία. Θέλω τη ζώνη και έχω δουλέψει γι’ αυτήν. Οι σχολές που εκπροσωπώ, το Kakarakis Team και το EFL Axademy είναι γνωστές για την ποιότητα των αθλητών τους οπότε θα προσπαθήσω να κρατήσω στα στάνταρ τους.»

-Θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα στους φαν που ανυπομονούν εδώ και μήνες για το σόου;

«Για τους φαν του MTGP/KGP και των μαχητικών αθλημάτων γενικότερα θέλω να πω ότι όσο περισσότερο μαθαίνουν για το άθλημα μας τόσο πιο απαιτητικοί γίνονται. Αυτό βοηθάει εμάς να γίνουν καλύτεροι στη δουλειά μας. Σας περιμένω το Σάββατο στο ‘ΕΝΑΣΤΡΟΝ’ να ζήσουμε μια μεγάλη βράδια.»

Η τετράδα που θ’ αγωνιστεί ο Γιάννης Μπασάρ κι άλλοι τρεις διεκδικητές του τίτλου αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και από τα ξένα μάτια των ανθρώπων του MTGP/KGP. Μην τη χάσετε…