26/04/2024

Μιχάλης Νικήτογλου: Στόχος μας το θέαμα

Αθανασίου, Παντέλογλου και Γκροπάι θα είναι οι αθλητές του Μιχάλη Νικήτογλου στο Gladiators Night του Τάσου Τσάλα, με τον έμπειρο προπονητή να δηλώνει πως στόχος των αθλητών του είναι το θέαμα.

« Αγωνιστικά τα παιδιά είναι πολύ καλά. Πριν ένα μήνα έπαιξαν σε διασυλλογικό τουρνουά του Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου και στο Versus του κυρίου Πετρίδη. Στόχος μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να προσφέρουμε θέαμα. Το άγχος σε μία τόσο δυνατή διοργάνωση υπάρχει πάντα, ωστόσο όλα είναι θέμα προετοιμασίας».

Στην συνέχεια ο Νικήτογλου αναφέρθηκε στα δικά του βιώματα του στον χώρο, αλλά και τους αθλητές που ξεχωρίζει:

«Eγώ ξεκίνησα τις πολεμικές τέχνες του 1982 μαζί με τον Γιώργο Μάλλιο και τον Γιώργο Μαυρωνά, έκανα Tang soo Do. Στην συνέχεια έκανα Tαε Κβον ντο όπου κατέκτησα τέσσερα Πανευρωπαϊκά. Στα 16 μου έκανα στροφή στο Kickboxing. Aπό το 1998 ξεκίνησα να διδάσκω . Έχω την μεγαλύτερη σχολή στην Ελλάδα,  και συγκεκριμένα στην Νέα Ιωνία, το Glory Club».

Όσο για τους αθλητές που ξεχωρίζει:

« Μου αρέσει ο Χατζηχρόνογλου, ο Εξακουστίδης και ο Κακουμπάβας. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης φυσικά που έχει προσφέρει πολλά στο άθλημα. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε και τα νέα παιδιά. Υπάρχει ταλέντο τα τελευταία 5-6 χρόνια και ευτυχώς γίνονται διοργανώσεις που δίνουν ευκαιρίες σ’ αυτά τα παιδιά».