19/04/2024

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ό,τι έχω να πω, θα το πω μέσα στο ρινγκ κι έχω να πω πολλά

«Ό,τι έχω να πω, θα το πω μέσα στο ρινγκ κι έχω να πω πολλά» δήλωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στη συνέντευξη τύπου του αγώνα για τη διεκδίκηση του Παγκόσμιου Τίτλου της Superkombat!

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μάχη με τον Τούρκο HarunKina, αύριο Σάββατο στο Βουκουρέστι.

Χθες στις 17.00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για το μεγάλο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη απέναντι στον Τούρκο Harun Kina για τον Παγκόσμιο Τίτλο της Superkombat, στο Baneasa Shopping City στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

 

Οι δύο αντίπαλοι συναντήθηκαν χθες για πρώτη φορά στο πάνελ της συνέντευξης τύπου και το κλίμα ανάμεσα τους ήταν ιδιαίτερα τεταμένο, καθώς μετά την παρουσίαση των αθλητών, ο Τούρκος Harun Kina προκάλεσε για μια ακόμη φορά τον Πρωταθλητή μας γι’ αυτή τη σκληρή μάχη της διεκδίκησης του Παγκόσμιου Τίτλου της Superkombat λέγοντας ότι θα τον κερδίσει και μάλιστα με νοκ αουτ. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης απάντησε: «Ό,τι έχω να πω, θα το πω μέσα στο ρινγκ και έχω να πω πολλά.»

 

Ο αγώνας για τη διεκδίκηση του Παγκόσμιου Τίτλου της Superkombat θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στο Baneasa Shopping City στις 20.00, ενώ πριν τον αγώνα του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή θα πραγματοποιηθούν άλλοι τέσσερις αγώνες kick boxing.

 

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μετά την άφιξη στο Βουκουρέστι με τον προπονητή του Μάριο Μπαρμπάτσα και τη manager του Τόνια Φουσέκη, συνεχίζει την προετοιμασία του για να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στον αγώνα του, με μόνο στόχο τη νίκη.

 

Χορηγός του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα X-TREME STORES.

 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του Μιχάλη Ζαμπίδη από τις επίσημες ιστοσελίδες του και τις επίσημες σελίδες στα social media:

 

www.ironmikezambidis.com, facebook.com/ironmikezambidis, twitter.com/MikeZambidis , youtube.com/user/MikeZambidisOfficial

www.zambidisclub.gr , facebook.com/pages/ZAMBIDIS-CLUB/115201665186091 ,

www.ironmikezambidiseshop.com

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους:

SO FINE! Communications Management

Κα Ράνια Χαρτοφύλακα

Τηλ.: 210 9211011-2

Κιν.: 693 6883800

e-mail: rchartofylaka@sofine.gr

 

 

Κα Σαβίνα Παπάζογλου

Τηλ.: 210 9211011-2

Κιν.:6930900960

e-mail: spapazoglou@sofine.gr