25/04/2024

Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες έκλεισε για το Fight Academy Peramatos με εξετάσεις επιπέδων Sanda

Εξετάσεις 1ου-3ου επιπέδου sanda έγιναν στο Fight Academy Peramatos με απόλυτη επιτυχία για όλους τους μαθητές, οι περισσότεροι των οποίων έγιναν μέλη του συλλόγου στην αρχή της χρονιάς.Aναλυτικά το δελτίο τύπου:


«Εξεταστής από την ομοσπονδία ήταν ο δάσκαλος Κώστας Γεωργίου ο οποίος βρήκε το επίπεδο των μαθητών πάρα πολύ καλό, ενώ ευχάριστη έκπληξη για όλους ήταν η παρουσία του αναμφισβήτητα κορυφαίου αθλητή sanda στην Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια, Κώστα Φραγκόπουλου.

Τα μαθήματα στο σύλλογο συνεχίζονται κανονικά και τον Ιούλιο και όλοι οι μαθητές θα συνεχίσουν να δουλεύουν θέτοντας υψηλότερους στόχους, καθώς μας περιμένει μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά με σημαντικές διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η φετινή ήταν η πλέον επιτυχημένη χρονιά για τον σύλλογο, ο οποίος δραστηριοποιείται στην πόλη του Περάματος από το 1999 δουλεύοντας αθόρυβα και κάνοντας πολλές και σημαντικές επιτυχίες.

Συγκεκριμένα, η χρονιά ξεκίνησε με την τεράστια επιτυχία της αθλήτριας Κατερίνας Αποστολίδου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα sanda στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας όπου βγήκε πανάξια 3η παγκόσμια πρωταθλήτρια, συνεχίστηκε με τα 7 χρυσά μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ομοσπονδίας, ενώ έκλεισε με μία άλλη τεράστια επιτυχία, το χρυσό μετάλλιο της Δέσποινας Αποστολίδου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα wushu στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Επόμενοι στόχοι για το σύλλογο ο οποίος συνεχίζει να βάζει τον πήχη ψηλά, είναι οι επόμενοι εγχώριοι αγώνες, το Μεσογειακό πρωτάθλημα στην Αθήνα τον Δεκέμβριο, το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα sanda την Άνοιξη στη Γεωργία και το επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα sanda νέων στη Βραζιλία και στο σύλλογο υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορεί να φέρει επιτυχίες για το Ελληνικό wushu από όλες αυτές τις διοργανώσεις.

Για όποιον θέλει να γνωρίσει αυτό το συναρπαστικό μαχητικό άθλημα στο σύλλογό μας, μπορεί να δοκιμάσει για τον υπόλοιπο μήνα Ιούνιο δωρεάν».