18/04/2024

Μια τρελή κόντρα να γουστάρεις: Badr Hari – Overeem!

Ο Badr Hari και ο Alistair Overeem κάτι μας χρωστάνε… Ένα τρίτο παιχνίδι μεταξύ τους που θα ξεκαθάριζε μια για πάντα την τεράστια κόντρα που είχαν μεταξύ τους στο παρελθόν. Το 2013 φημολογήθηκε πως ο αγώνες είχε τελικά κλείσει, αλλά μάλλον οι φήμες έμειναν μετέωρες καθώς από τότε δεν ακούσαμε ποτέ το οτιδήποτε για αγώνα μεταξύ τους…

Πολλοί έγραψαν και είπαν πως τελικά ο Μαροκινός με τον Ολλανδό MMAer του UFC τα βρήκαν αφού σε μία φωτογραφία σοκ πριν από μερικά χρόνια είδαμε τους δύο να προπονούνται στο Mike’s Gym. Αργότερα πάλι ειπώθηκε πως είχαν κανονίσει διαφορετικές ώρες να έρχονται απλά και μόνο να μην βλέπει κανείς κανέναν τους.

Στα δύο μεταξύ τους επεισόδια γράφτηκε ένα ΚΟ στον πρώτο γύρο από τον Overeem το 2008 ενώ το 2009 είδαμε τον διαιτητή να αναγκάζεται να… κόψει το παιχνίδι αφού ο Badr Hari είχε κάνει δύο σούπερ νοκ – ντάουν στον Ολλανδό που έμοιαζε ανήμπορος να αντιδράσει.

Το fightsports.gr σας ταξιδεύει σήμερα στην τεράστια αυτή κόντρα και σας προκαλεί να δείτε τις δύο ματσάρες που παίχτηκαν τότε, αλλά να σας γεμίσει και με το τεράστιο ερωτηματικό της μη ύπαρξης μιας τρίτης μάχης που δικαιούνται όλοι οι φανς. Αξίζει να σημειωθεί στην άτυπη συμφωνίας τους είχε διαρρεύσει πως ο τρίτος αυτός αγώνας θα ήταν στο στυλ των ΜΜΑ.