27/04/2024

Μια πολύ δύσκολη μα ξεχωριστή εβδομάδα για την «Κρητική Ακαδημία»

Διαβάστε την ανακοίνωση της  «Κρητικής Ακαδημίας» για τις δραστηριότητες της στο εξωτερικό, στην Σλοβενία αλλά και το Βέλγιο.: 

johnys-personal-training«Όλα λοιπόν ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2016 λίγο μετά της Παναγίας στο καθορισμένο προγραμματισμό του προπονητικού πλάνου της χρονιάς. Εκεί λοιπόν αφού υποσχεθήκαμε προπονητές και αθλητές να βάλουμε τα δυνατά μας αποφασίσαμε να συμμετέχουμε εντός κι εκτός Ελλάδος σε όποια ευκαιρία μας παρουσιαστεί εφόσον είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Έτσι την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου αναχώρησε η αποστολή της σχολής μας για δύο διαφορετικές διοργανώσεις .

Η πρώτη διοργάνωση αφορά το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα kickboxing της W.Α.Κ.Ο. στο Maribor της Σλοβενίας όπου και διαγωνίζονται με τα χρώματα της εθνικής ομάδας οι πρωταθλητές Ελλάδος :
ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ low kicks
ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ light contact
XATZAKH KATΕΡΙΝΑ light contact .

Καλή επιτυχία και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας αλλά και στους προπονητές διαιτητές και διοικητικό συμβούλιο που ολοκληρώνουν την σύνθεση της .
Η δεύτερη αποστολή της σχολής μας στο εξωτερικό αφορά μια ανοιχτή Ευρωπαϊκή πρόσκληση αθλητών του taekwon-do itf και διεξάγεται στην πόλη των Βρυξελλών στο Βέλγιο με διοργανωτή τον Pascal Dana Raeijmaekers Stokhof . Εκεί αγωνίζονται με την εθνική αποστολή της Αλβανίας ο Ραφαήλ Μιχάσης και ο Γκέραλτ Γκέκα αθλητές στου συλλόγου μας στα αγωνιστικά στυλ της ατομικής μάχης , της ομαδικής μάχης και των τεχνικών tull .

Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλούς αγώνες, καλή επιτυχία και με το καλό να ανεβούν στο βάθρο»

open-international-fight-club-banner-600x120