25/04/2024

Με Poturak o Αρμενατζόγλου στην Κωνσταντινούπολη!

Ευκαιρία που πρέπει να τραβήξει από τα μαλλιά πήρε ο Αντώνης Αρμενατζόγλου του Γιάννη Θεοφάνους. 


Κατόπιν ανακοίνωσης του Στέλιου Πολίτη, ο Αρμενατζόγλου θα παίξει την 1η Ιουλίου στην Πόλη με τον διεθνούς φήμης kickboxer Dzevad Poturak.

Αρχικά, είχε προγραμματιστεί ο Έλληνας μαχητής του Γιάννη Θεοφάνους να κοντραριστεί με άλλα παίκτη, αλλά τελικά έγινε η αλλαγή με τον Poturak και φυσικά το team δεν μπορούσε να αρνηθεί μία τέτοια πρόταση, καθόσον αποτελεί μεγάλη ευκαιρία. Ο Αρμενατζόγλου βρίσκεται στο… άνθος της επαγγελματικής του καριέρας, ενώ ο Poturak στα 39 του τελειώνει σιγά σιγά κι έτσι ο Έλληνας μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό και με νίκη να ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του.

Η ανακοίνωση της μάχης από τον Στέλιο Πολίτη έγινε λίγο μετά αφότου ο Αντώνης Αρμενατζόγλου του Fight Club κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πλαίσιο της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της ISKA στην Ελλάδα. Ο μαχητής του Γιάννη Θεοφάνους κέρδισε τον τελικό έναν Ρώσο παίκτη, πραγματοποιώντας παράλληλα και πολύ καλή εμφάνιση.

Αξίζει αν σημειωθεί πως η διοργάνωση που θα φιλοξενήσει το Poturak vs. Αρμενατζόγλου είναι το «Champion Night» και γίνεται σε συνεργασία με την WKU.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Με τον Poturak έχει παίξει κι άλλος Έλληνας. Τον Δεκέμβριο του 2014 στο FFC της Βιέννης ο Βόσνιος είχε κερδίσει την απόφαση τον δικό μας Παναγιώτη Θεοδοσιάδη.

 

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος «μοιράζει ξάπλες» σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK