20/04/2024

Με τον Ruslan Tokhtarov ο Μπούκης στις 28 Οκτωβρίου

Τον Ruslan Tokhtarov φέρνει στην Ελλάδα ο Στέλιος Πολίτης για τον Γιάννη Μπούκη ενόψει της 28ης Οκτωβρίου.


Πρόκειται για αθλητή που έχει περάσει από σημαντικά promotion ζει και προπονείται στην Αυστρία. Ο Μπούκης θα διεκδικήσει την ζώνη WKU στο στυλ του Κ-1. Αναλυτικά:

«Σήμερα ανακοινώνουμε το σπουδαίο παιχνίδι του Γιάννη Μπούκη στα πλαίσια του Παγκοσμίου της WKU στις 28 Οκτωβρίου στο ΔAΪΣ στο Μαρούσι, στην κάρτα του Gods of War ως main event, μεταξύ των καλύτερων από τους καλύτερους. 

Ο αντίπαλος είναι ο κορυφαίος Τούρκος πρωταθλητής Ruslan Tokhtarov, που ζει και προπονείται στην Αυστρία σε μια από τις πιο φημισμένες σχολές kickboxing της χώρας.

Πρόκειται για έναν αθλητή ιδιαίτερα σκληρό, που το έχει αποδείξει με ένα σημαντικό ρεκόρ αγώνων και νικών σε μεγάλα promotion, ενώ αποτελεί κορυφαία επιλογή της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKU, του Ρώσικου promotion W5.

Το βαρύτιμο έπαθλο θα είναι ο Παγκόσμιος Τίτλος Κ-1 της WKU στα 70 κιλά σε μάχη πέντε γύρων και η ζώνη στολίδι της κορυφαίας Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μας.

Ένας τίτλος που κατέχει ο Γιάννης Μπούκης και έχει διεκδικηθεί ακόμα από αθλητές θρύλους της χώρας μας όπως ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Να ευχηθούμε τη μέρα της Εθνικής μας εορτής της 28 Οκτωβρίου, η Ελλάδα να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη, μπροστά στο Ελληνικό κοινό, σε μια μάχη που αναμένεται συγκλονιστική».

Photo: Τaffpictures