28/03/2024

Με μεγάλη επιτυχία το Octagon Fighting 2 στο Κιλκίς

Η εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός πλέον στο Κιλκίς είχε τεράστια επιτυχία την περασμένη Κυριακή, στις 27 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Victoria.


Διοργανωτές ήταν το ειδικό δημοτικό σχολείο σε συνεργασία με το Kinesis Fight Club  με  σκοπό τη συλλογή χρημάτων για την ενίσχυση του σχολείου.

Την εκδήλωση επίσης στήριξαν η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών ΕΟΠΤ με πρόεδρο τον κ. Θωμά Σμιάρη, η Ελληνική Ομοσπονδία Αυτοάμυνας ΕΟΑ με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Θωκταρίδη, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας ISDO με πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Γραμματικόπουλο όπως και η IBU Kyodokyokushin με τον εκπρόσωπο τους στην Ελλάδα, τον κ. Αντώνη Γιαννακίδη και το Combat Jiu Jitsu Hellas με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Κιουρτίδη.

Συμμετείχαν πολλοί σύλλογοι και ομάδες από όλη την Ελλάδα με πάνω  από 400 αθλητές και πολλούς επαγγελματίες μαχητές που αγωνίστηκαν εντελώς δωρεάν για τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης.

Πολύ σημαντική επίσης ήταν η βοήθεια στην οργάνωση των αγώνων από τον κ Δημήτρη Μπουρουτζούδη, την ομάδα διαιτησίας της ΕΟΠΤ με επί κεφαλής τον Κώστα Ευρυβιάδη, τον Αρμέν Γκουλιάν και την ομάδα διαιτησίας της ΕΟΑ με επί κεφαλής τον Ιωάννη Μπαχά.

Επίσης  στήριξαν την εκδήλωση  η εταιρία Force1, η Bionike, το Domino shop, το Kinesis gym, το Sigma Office,η Sigmaland,η Iron Garmezis που παραχώρησε αφιλοκερδώς το επαγγλεματικό οχτάγωνο κλουβί της εκδήλωσης.