19/04/2024

Με ζώνη WKF το Mάλιαρης vs Gulucu

Τον τρίτο του διεθνή αγώνα θα δώσει ήδη μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2017, ο πρωταθλητής της WKF Δημήτρης Μάλιαρης.Αναλυτικά το δελτίο του promotion Οpen Championship.


«Μετά από την Samara της Ρωσίας και την Αθήνα, σειρά έχει η επίκαιρη ελληνο-τουρκική αναμέτρηση εντός παιδιάς στον νομό Ηλείας στις 18 Ιουνίου και συγκεκριμένα στην Ανδραβίδα.  Αντίπαλος του Δημήτρη Μάλιαρη θα είναι ο τούρκος Gokhan Gulucu από το team του Erkan Varol.

Ο Gokhan Gulucu πέραν του παλμαρέ αγώνων που διαθέτει -48 νικες/13 ήττες/20 KO-, είναι ηθοποιός γνωστός στην Κωνσταντινούπολη από τηλεοπτικές σειρές και διαφημίσεις, έχει παίξει στον κινηματογράφο (Aziz İstanbul) και πέρα από το Kick Boxing ασχολείται με καταδύσεις, ιππασία, snowboarding, bungee jumping, αλεξίπτωτο πλαγιάς και ορειβασία.

Το main event Maliaris VS Gulucu των διοργανωτών του Open Championship Δημήτρη Κατσιάρα και Γιώργο Θεοδωρόπουλο, είναι αγώνας στα -96,4 kg για τον Μεσογειακό τίτλο της WKF και με supervisor τον πρόεδρο της WKF κ. Γιώργο Περγιάλη».