24/04/2024

Με επιτυχία το Acropolis Internation Wushu Open Tournament

Με επιτυχία το φεστιβάλ

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Acropolis Wushu στις 23 και 24 Νοεμβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«To Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, έγινε το δεύτερο Wushu Kung Fu International Open Tournament Αcropolis και το πρώτο Kickboxing Golden Cup και δεύτερο Wing Chun Ho Kam Ming Cup.

Η διοργάνωση έγινε στο Kamatero Venue. Το event έγινε για δεύτερη χρονιά στην χώρα μας και συμμετείχαν 95 σύλλογοι, 910 αθλητές και 19 χώρες σε σύνολο 1600 συμμετοχών.

Το Acropolis Tournament οργανώθηκε μαζί με την ομοσπονδία Ho Kam Ming, την Tang Tung Wing και το Athens Martial Arts Academy και την στήριξη της Ελληνικής ομοσπονδίας Wushu και Πανελλήνιας ομοσπονδίας kickboxing.

Σε αυτό το τουρνουά έδωσαν το παρών σημαντικές προσωπικότητες. Ο θρύλος Wu Bin, o Chen Sun Nan, o Lily Law και ο Hai Choi Lam.

Πολύ σημαντική η παρουσία του Γιώργου Τσιρμπα, δημάρχου των Αγίων Αναργύρων και Καματερού. Ο σύμβουλος αθλητισμού Ηλίας Αποστόλου, ο πρέσβης Wang Chao, οι Ren Ren και Wang Xing από το κέντρο πολιτισμού, ο Λάμπρος Σταμούλης, πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας Wushu, o Hλίας Μαστρανδρέας από την Seven Hellas ο Tong Lei από την Limited. 

Να σας ευχαριστήσουμε όλους για την παρουσία και την στήριξη. Μέρος των εσόδων πήγε στην Κιβωτό του Κόσμου».