25/04/2024

Με επιτυχία το πέμπτο Glorious

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του Μανώλη Σταματέλου για πέμπτη φορά στην ιστορία της. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Για ακόμη μια φορά φοβερή επιτυχία το Glorious 5. Μια υπέροχη ημέρα με πραγματικά υπέροχους αγώνες.  Το Glorious 5 για ακόμη μια φορά στο Pagratis Club Arena έκλεψε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, γεμάτη από αθλητές επιπέδου αλλά και πάρα πολλούς αρχάριους σε όλες τις ηλικίες.

Μια διοργάνωση σε άψογο περιβάλλον, χωρίς καμία καθυστέρηση, με άψογη διαιτησία της Ομοσπονδίας μας ( Π.Ο.Κ), ιατρική περίθαλψη, Φυσικά τον καλύτερο εξοπλισμό για τα παιχνίδια από την Force1 (Τσάλας Τάσος) φυσικό μεταλλικό νερό, χορηγία από Εταιρία «OASIS» και τον ιδιοκτήτη της Κ. Καρλατήρα Γεώργιο για να ξεδιψάσουν όλοι οι αθλητές – διαιτητές καθώς και μασκότ από την Χαχανούπολη της αγαπητής Κωνσταντίνας Πανούση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία φύλαξης Λεμπέσης Security ( Μέγας Αλέξανδρος) και τον ιδιοκτήτη Λεμπέση Κωνσταντίνο που με την άψογη παρουσία του προσωπικού του μας κρατάει ασφαλείς και με απόλυτη τάξη στον χώρο .

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους Δασκάλους με τους αθλητές τους που συμμετείχαν σήμερα, μπορώ να πω ότι το επίπεδο όλων ήταν πολύ ανεβασμένο Επίσης να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μου, που ήταν άψογοι , όλα τα παιδιά μας που βοήθησαν στο στήσιμο και στην εκτέλεσή των αγώνων, στους γονείς όλων των αθλητών που ήταν εκεί από όλα τα μέρη της Ελλάδος για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην oομοσπονδία μας και σε ολόκληρο το επιτελείο της που μας έδωσε την άδεια των αγώνων και που μας εμπιστεύεται στη προώθηση του αγωνίσματος μέσα από το ευ αγωνίζεσθε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους ευελπιστώ να περάσατε υπέροχα».