29/03/2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Glorious στην Θήβα

Για τέταρτη φορά διεξήχθη το Glorious στην Θήβα από τον σύλλογο Pagratis. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ο Μανώλης Σταματέλος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:


«Δεν περιγράφεται η χαρά μου αλλά και η ευγνωμοσύνη μου απέναντι σε όλους όσους παραβρέθηκαν σήμερα στην διοργάνωση του συλλόγου μας Pagratis Club  Glorious IV που για μια ακόμη φορά ήρθε να συναρπάσει συλλόγους, αθλητές αλλά και θεατές απ’ όλη την Ελλάδα.

120 αγώνες παίχτηκαν σε τρεις αγωνιστικούς χώρους δύο τατάμι και ένα ρινγκ χωρίς καμία καθυστέρηση . Οι προπονητές και οι αθλητές είχαν το πρόγραμμα των αγώνων ιντερνετικά ενημερωμένο με κάθε αλλαγή μέχρι την τελευταία στιγμή, με την διαιτησία μας άψογη υπό την καθοδήγηση του διεθνή διαιτητή Θεοδωρακάκου Θεόδωρου , την μέριμνα του έμπειρου ιατρού Μπακιρτζή Δημήτρη και την Actionmed (Γιατροί εν δράση) και φυσικά υπό την επίβλεψη της τάξης και προστασίας του χώρου από την Εταιρία φύλαξης Λεμπεσης Security.

Όλα αυτά πάντα με την άδεια της Ομοσπονδίας μας Π.Ο.Κ και τον Πρόεδρο της κ. Τριανταφύλλου που ευχαριστούμε θερμά. Για την προστασία των αθλητών φροντίσαμε να έχουμε τον καλύτερο εξοπλισμό από την μεγαλύτερη και ποιοτικότερη εταιρία στην Ελλάδα που τον εξοπλισμό της τον χρησιμοποιούν ακόμη και οι Παγκοσμίου φήμης Αθλητές σε όλη την Ευρώπη , φυσικά μιλάμε για την «FORCE1» .

Ευχαριστούμε τον Κύριο Τάσο Τσάλα για την μεγάλη του βοήθεια. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους προπονητές και τους αθλητές τους που έλαβαν μέρος για το ήθος και το σεβασμό που επέδειξαν όπως αρμόζει στα μαχητικά αθλήματα έδειξαν όλοι ένα αξιοσέβαστο χαρακτήρα και εντυπωσίασαν το κοινό.

Τον κ.Γιώργο Θεολόγη για την πολυπληθή συμμετοχή του, τον κ. Λιοτήρη Δημήτρη από Black Black Belt Academy, τον κ. Κόντο Δημήτριο από Fight Club Aliveri , τον κ. Κακουμπάβα Μελέτη από Μονομάχοι Χαλκίδας , τον κ. Καραγκο Αθανάσιο από Μονομάχους Βασιλικού, τον κ. Νίκο Κρητικό Kritikos Camp Μεταμόρφωση, Σκαφιδάκη Μάριο Kritikos Camp Καμίνια και Παναγιώτη Πολίτη από Kritikos Camp Αιγάλεω, τον Κ. Βορδοχειλα Γιώργο από Wolf’s Fighting Club, τον κ. Παπαδόπουλο Χριστόφορο από Α.Γ.Σ Ολυμπιάδα, τον κ. Πάνου Νεκτάριο από Α.Ο Σπετσών , τον κ. Οικονόμου Θανάση από Α.Σ Διόσκουροι Λιβαδειάς, τον Κ.Μαρούλη Δημήτρη από Α.Σ Αχιλλέας Μακρακώμης, τον κ. Κούτρα Ευάγγελο από Α.Σ.Λεωνίδας Λαμίας , τον κ. Κιοπεκτζίδη Μπάμπη από Α.Σ Μολωμ Λαβέ Χαλκίδας, τον Κ. Μαλκίδη Γιώργο από Α.Σ Όλυμπος Λαμίας , τον Κ. Παγώνη Δημήτρη και τον Κ. Βασιλάκη από Πειραική Ακαδημία. 

Ιδιαίτερη τιμή για την παρουσία τους μας έκαναν η κυρία Ζαμπάκου Ντίνα Προισταμένη τμηματος Πολιτισμού – Αθλητισμού μαζί με την κυρία Κοντου Ιουλία που είναι κοντά στον σύλλογο μας και βοηθούν από τη αρχή κάθε μας προσπάθεια,την Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά η οποία δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθεί σήμερα λόγω υποχρεώσεων αλλά η αμέριστη βοήθειά της την κάνει να είναι πάντα κοντά μας, φυσικά όλο το Pagratis Club αθλητές και γονείς που στηρίζουν και είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια και τέλος όσους βρέθηκαν κοντά μας και παρακολούθησαν το άθλημα Kick Boxing που πλέον το λέμε επίσημα Ολυμπιακό άθλημα».