27/04/2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΟΜΑ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του έτους 2017 της Ε.Ο.Μ.Α.  το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου σε τρίο ρινγκ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία σε όλους τους τομείς.Αναλυτικά:


«Η δεύτερη προγραμματισμένη ημέρα δεν χρειάστηκε αφού τα τρία ρινγκ και η πολύ καλή ροή των αγώνων βοήθησαν ώστε το βράδυ του Σαββάτου να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα.

Οι συμμετοχές των αθλητών βάσει των δηλώσεων ήταν 264 ενώ αγωνίστηκαν οι 248. Οι αγώνες σε επίπεδο ήταν κατά πολύ ανώτεροι από το προηγούμενο πρωτάθλημα όπως και άριστη ήταν η συνεργασία της οργανωτικής ομάδας με τους προπονητές.

Το επόμενο πρωτάθλημα προγραμματίζεται για την άνοιξη του 2018.

Οι επόμενες αγωνιστικές εκδηλώσεις της Ε.Ο.Μ.Α. θα γίνουν στην Αθήνα 4 Φεβρουαρίου και στην Θεσσαλονίκη 11 Φεβρουαρίου. Και οι δύο εκδηλώσεις συνδυάζουν τους δασυλλογικούς με την Βραδυά Επιλέκτων.

Ποιο κοντά στο πρωτάθλημα είναι η 2η Σχολή Πιστοποίησης στην Αυτοάμυνα Ο.Σ.Ε.Α. που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη από τις 3 έως τις 7 Ιανουαρίου 2018 και το σεμινάριο με τον Βλαδίμηρο Ουργκουντίνωφ στις 7 Ιανουαρίου το οποίο χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Μια για προπονητές σε κλειστό τμήμα τεσσάρων ωρών 10 ατόμων και σε αθλητές με ανοικτή σε αριθμό συμμετοχή  δύο ωρών».