25/04/2024

Με επιτυχία οι εξετάσεις ζωνών στο Fight Club Γαλάτσι

Ανακοίνωσε εξέδωσε το Fight Club Galatsi με αφορμή τις εξετάσεις ζωνών του συλλόγου. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017, πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις των έγχρωμων ζωνών στο Fight Club Galatsi.

Οι 40 περίπου, υποψήφιοι εξεταζόμενοι μαθητές που είχαν προετοιμαστεί, πέρασαν τη διαδικασία εξετάσεων ζωνών, αποδεικνύοντας το άριστο επίπεδο διδασκαλίας, αλλά και την προσήλωση τους στο άθλημα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ιωάννης Θεοφάνους με τον κ. Άρη Γρηγοριάδη, έχοντας δίπλα τους, τους μαθητές-συνεργάτες Νίκο Γκίκα και ‘Αλκη Παππά στην εξεταστική επιτροπή, έκριναν την τεχνική των αθλητών στη διδακτέα ύλη και έδωσαν την έγκρισή τους ώστε να μεταβούν στο επόμενο επίπεδο.

Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε όλους τους αθλητές του Fight Club Galatsi.

Επόμενες αγωνιστικές συναντήσεις για το Fight Club Galatsi και τη Theofanous Elite Team:

Στις 21 Ιουλίου, στη διοργάνωση του Στέλιου Πολίτη, Monemvasia Fight Night, με τους Αντωνία Πρίφτη και Roland Matuszczyk.

Στις 28 Ιουλίου στο Αλιβέρι και τη διοργάνωση του Fight Club Aliveri και της Theofanous Elite Team, “Aliveri Dare To Fight: Greece VS Turkey”, με επίλεκτους αγώνες μεταξύ αθλητών της Ελλάδας και της Τουρκίας, τηλεοπτική κάλυψη, και τη σπουδαία αναμέτρηση για ευρωπαϊκό τίτλο ανάμεσα στο Γιάννη «Brutal» Φεζουλάι και τον Τούρκο πρωταθλητή Hamdi Kuzgun.»

Περισσότερες φωτογραφίες στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ.