23/04/2024

Με επιτυχία οι διασυλλογικοί στην Λάρισα από το Warriors Camp

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι διασυλλογικοί αγώνες KICK BOXING που έγιναν στην πόλη μας, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, από τον Γ.Σ. Πολεμιστές, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING (Π.Ο.Κ.).

8 σωματεία με 130 αθλητές έδωσαν το παρόν στην διοργάνωση, που αποτελούσε την τελευταία αγωνιστική πρόβα για τους αθλητές, πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα για το στυλ του kick light, που είναι επίσημα μοριοδοτούμενο στυλ, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έγιναν τουρνουά στις δημοφιλείς κατηγορίες, με την ίδια διαδικασία που θα ακολουθηθεί και στο πρωτάθλημα. Αθλητές και προπονητές, καθώς και ο πρόεδρος της Π.Ο.Κ. Τριανταφύλλου Μιχάλης που παρακολούθησε τους αγώνες, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, ανανεώνοντας το αγωνιστικό τους ραντεβού για το τριήμερο 6-8 Νοεμβρίου στην Αθήνα, για τη διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος, στο κλειστό Πάλης των Άνω Λιοσίων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να γίνουν στην εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού SEVEN HELLAS, καθώς και στην εταιρία φωτισμού και ηχητικών συστημάτων a.m.p., που υποστήριξαν τη διοργάνωση με τον καλύτερο τρόπο.