29/03/2024

Με απόλυτη επιτυχία το «Cutting School 2»

Δελτίο Τύπου

Στις  6 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos, γράφτηκε ιστορία στα μαχητικά αθλήματα για ακόμη μία φορά, με το Πολυθεματικό Σεμινάριο Εκπαίδευσης Υγειονομικών Βοηθών Γωνίας “Cutting School” από την actionmed γιατροί εν δράσει.

Ο πήχης ανέβηκε κατά πολύ όσον αφορά στα θέματα της εκπαίδευσης, όπου  οι 45 συμμετέχοντες παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον μια ποιοτική εκπαίδευση χωρίς συνέχειες σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και videos που έκοψαν την ανάσα.

Από την θεωρία στην πρακτική εξάσκηση η θετική ενέργεια των 8 εκπαιδευτών πέρασε στους συμμετέχοντες την γνώση, σε ένα διαδραστικό σεμιναρίο, όπου ακολούθησαν πολλές εκπλήξεις η μια πίσω από την άλλη. Καλεσμένοι οι αθλητές Εξακουστίδης Σταύρος, Μπερδέσης Τάσος, Παλαιολόγος Γιάννης, Στρουμπούλης Παναγιώτης, Μπιτάκος Σταμάτης, Ξερικός Δημήτρης, Mohammad Usman, από την Θεσσαλονίκη ο Παπαδημητρίου Νίκος μαζί με τον προπονητή του κύριο Γλύκη Νάσο και ο Παπαδόπουλος Στέλιος όπου συμμετείχαν και αυτοί ενεργά στην εκπαίδευση υγειονομικών βοηθών γωνίας προσφέροντας τους τα χέρια τους για hand wrapping.

cutting school 2 andres

To Cutting School ήταν αφιερωμένο στις γυναίκες αθλήτριες με καλεσμένες τις κυρίες Σεμερτζόγλου Μαρία, Τσοβγκάν Κάτια, Γκρούεβα Τίτα, Δημητρούλα Χαρά όπου τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό και για την χαρά που δίνουν στους Έλληνες όχι μόνο με την ομορφιά τους αλλά και με τις διακρίσεις τους.

Σύμμαχοι στην προσπάθεια μας για την ασφάλεια των αθλητών στους αγωνιστικούς χώρους είναι οι διαιτητές από όλα τα μαχητικά αθλήματα. Κοντά μας  ήταν οι κύριοι: Κατραμάνος Αρης από mma, Παναγάκος Μίλτος από tatami styles, Μιχαηλίδης Γεώργιος από την πυγμαχία- kick boxing, Γεωργίου Κωνσταντίνος από sanda – wushu kung fu, Ιωακειμίδης Κωνσταντίνος από muay thai και η κυρία Σιγάλα Ειρήνη από tatami styles, που είχαν και αυτοί την τιμητική τους.

Επίσης τιμώμενα πρόσωπα ήταν ιστορικές μορφές των μαχητικών αθλημάτων όπως ο θρυλικός Γιώργος Τρομάρας που πρέπει να αναφέρουμε ότι ήταν από τους πρώτους πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές στην πάλη, καθώς και ο φοβερός και αήττητος  στην εποχή του Γιώργος Γκουλιόβας ο “Μασκοφόρος εκδικητής” που υπήρξε πρωταθλητής Αυστραλίας στην πάλη και πρότυπο της εποχής του.

cutting school 2 tromaras

Πρόεδροι ομοσπονδιών, διοργανωτές, δάσκαλοι, χορηγοί, φίλοι του Cutting School ήταν όλοι εκεί, που τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια αναβάθμισης των μαχητικών αθλημάτων.

Η αυλαία για το 2o Cutting School στην Αθήνα έπεσε με μεγάλη επιτυχία!

Τα φώτα για το 3o Cutting School θα ανοίξουν στην Θεσσαλονίκη σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα…!!