29/03/2024

Με απόλυτη επιτυχία το σεμινάριο του Μιχάλη Ζαμπίδη στην Ρόδο

Δελτίο Τύπου

Το σεμινάριο του Ζαμπίδη στις 24/8 είχε τεράστια επιτυχία αφού συμμετείχαν περισσότεροι από 200 αθλητές και ακόμα περισσότεροι θεατές! Έφτασε στην Ρόδο το απόγευμα του Σαββάτου και έφυγε την τετάρτη το απόγευμα απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Ρόδου μέρα νύχτα! Άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους αλλά και αποκόμισε τις καλύτερες από την φιλοξενία και αγάπη του κόσμου αφού από όπου και να πέρναγε έπαιρνε και έδινε αγάπη χαμόγελα και αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους!

Οι διοργανωτές του σεμιναρίου Παναγιώτης Κανελλόπουλος από τον Α.Σ wu shu kwan kung fu «o μαχητής» και ο Γιώργος Ζόγκας από τον Α.Σ «Αχιλλέας» είχαν για ακόμα μια φορά άψογη συνεργασία κάτι που φάνηκε και από το αποτέλεσμα και σκοπεύουν να επαναλάβουν το σεμινάριο στην πρώτη δυνατή ημερομηνιακά για τον Ζαμπίδη ευκαιρία προκειμένου να δώσουν την δυνατότητα στους εκατοντάδες αθλητές που λόγω φόρτου εργασίας δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν να μάθουν τα μυστικά της επιτυχίας του IRON MIKE!

*Επίσης επισκέφτηκε τις δυο σχολές του Α.Σ wu shu kwan kung fu «O ΜΑΧΗΤΗΣ» όπου φωτογραφήθηκε με μαθητές και απένειμε  5 έγχρωμες ζώνες (Μιχάλης Πατούχης κόκκινη Κριτων Παντελίδης κόκκινη Αλέξανδρος Στεφάνου μπλε Ιπποκράτης Παντελίδης κίτρινη Κώστας Κιούρτζης κίτρινη !