28/03/2024

Μετάλλιο για Αποστολίδου

efs-websitebanner-adv

Τρίτη αναδείχτηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Sanda η Κατερίνα Αποστολίδου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

3η παγκόσμια πρωταθλήτρια η Κατερίνα Αποστολίδου του Fight Academy Peramatos με φοβερές εμφανίσεις.
Στον πρώτο αγώνα αφού ήταν άτυχη και κληρώθηκε να παίξει προκριματικό για να πάει στις 8, έπαιξε με αθλήτρια από το Καζακστάν την οποία κατατρόπωσε κυριολεκτικά.
Στον 2ο αγώνα έπαιξε με μια Ινδονήσια η οποία εγκατέλειψε μετά από φοβερά κτυπήματα με τα χέρια και έτσι μπήκε στα μετάλλια όπου έπαιζε με την πρωταθλήτρια Κίνας.
Με την Κινέζα δεν είχε την απαραίτητη ψυχολογία όμως, καθώς δεν κατάφερε να διώξει από το μυαλό της τη σκέψη ότι οι Κινέζες είναι ανίκητες και αυτό την επηρέασε, αλλά και γιατί η Κινέζα έπαιζε με ένα τρόπο που δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά και δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι της.
Δεν πειράζει όμως, και μέχρι εκεί που έφτασε στις καλύτερες του κόσμου είμαστε πολύ υπερήφανοι και δεν είναι καθόλου ντροπή σε αυτό το άθλημα να είσαι ένα σκαλί κάτω από Κινέζους στο βάθρο.
Είναι πραγματικά άθλος. Ήταν και η μικρότερη, οπότε προλαβαίνει και ένα ακόμα παγκόσμιο…
Πολύ σημαντικό και το ότι κέρδισε το σεβασμό και τη συμπάθεια όλων στο στάδιο από το πρώτο κιόλας παιχνίδι και μέχρι σήμερα δεχόμαστε συγχαρητήρια από όλο τον κόσμο για το επίπεδο και τον εντυπωσιακό τρόπο που έπαιξε.
Συγχαρητήρια που διακρίθηκε σε μια διοργάνωση με απίστευτο επίπεδο αθλητών και συγχαρητήρια και στα άλλα παιδιά για τη μεγάλη τους προσπάθεια και την ψυχή που κατέθεσαν!!!
Η εμπειρία ήταν τεράστια για όλους και σίγουρα όλοι θα βγουν καλύτεροι από αυτή.

muay_k-1_banner_600x97