25/04/2024

Μετάλλια για τον Άθλο Κιλκίς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της W.A.K.F. στην Ουγγαρία

Δελτίο Τύπου Athlos Fight Club

Στις 17/05/2014 πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της W.A.K.F. στο Ζαλαεγκερζεγκ της Ουγγαρίας . Στην διοργάνωση  αυτή συμμετείχε  και ο Αθλητικός Σύλλογος Athlos Fight Club  με τους παρακάτω Αθλητές .

Τον Αμοιρίδης Αναστάσιος ηλικίας 23 ετών κιλά 80 στο στυλ low kick όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο ,Την Πανάγου Ελευθερία ηλικίας 25 ετών  κιλά 55 στο στυλ low kick οπού κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο , Την Δορδανα Ρένα ηλικίας 47 ετών κιλά 62 στο στυλ low kick οπού κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Οι εμφανίσεις όλων των αθλητών ήταν εξαιρετικές δείχνοντας την τεχνική κατάρτιση τους ,ανάλογου του επίπεδου τους αλλά και την σκληρή δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του Σωματείου φέρνοντας αποτελέσματα πολύ θετικά αφού με τρεις συμμετοχές κατέκτησαν τρία μετάλλια .

w.a.k.f. 6

 

Ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών του συλλόγου ενώ ο Προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος  δήλωσε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές του συλλόγου αφού με τρεις συμμέτοχες καταφέραμε να κατακτήσουμε δυο δευτέρες και  μια τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα είμαστε ικανοποιημένοι διότι η σκληρή δουλειά που κάνουμε στο σωματείο μας ανταμείβει με μετάλλια διεθνούς κύρους  .Ευχαριστούμε για άλλη μια φόρα τους χορηγούς μας για την οικονομική  βοήθεια τους .

w.a.k.f. 8