23/04/2024

Μελέτης: «Παίζουμε… καπάκια Ελλάδα, Εσθονία, Κίνα, Ρωσία γιατί έτσι είναι η ζωή μας!»

Μερικές ώρες πριν μπει στο ρινγκ του MTGP/KGP ο αρτίστας του νοκ-άουτ Μελέτης Κακουμπάβας τα λέει… χύμα στο Fightsports για τον αγώνα του στο main event του αποψινού show και όχι μόνο.


Ο απολαυστικός Μελέτης Κακουμπάβας ρίχνει… νοκ-άουτ με τις απαντήσεις του πριν τον αποψινό αγώνα στο main event του MTGP/KGP.

Ο αγαπημένος μαχητής της ελληνικής κερκίδας, ο… μοναχικός ταξιδιώτης στον κόσμο των νοκ-άουτ αποκαλύπτει στο Fightsports όλο το αγωνιστικό του πρόγραμμα και κάνει τους φαν να… διψούν να τον δουν ν’ αγωνίζεται σε όλο τον κόσμο.

Το τελευταίο διάστημα εκτός ότι είσαι σε φόρμα δείχνεις και ψυχολογικά ανεβασμένος, ευδιάθετος και γεμάτος όρεξη για αγώνες. Το 18-19 πιστεύεις θα δούμε τον καλύτερο Μελέτη ever;

-Αυτό οφείλεται στην σωστή προετοιμασία που κάνω με τον δάσκαλό μου Νίκο Κρητικό. Κρατιέμαι πάντα σε αγωνιστική φόρμα και κοντά στα κιλά μου επειδή έχουμε μέχρι τέλους του χρόνου γεμάτο πρόγραμμα με αγώνα ήδη κλεισμένους. Σύντομα θα ανακοινωθούν σε Ευρώπη, Ρωσία, Αμερική και Κίνα.

Πιστεύεις αυτή η αλλαγή που βλέπουμε πάνω σου, ψυχολογικά και τεχνικά, οφείλεται στη συνεργασία με τον Νίκο Κρητικό;

-Σαφώς και οφείλεται στον δάσκαλό μου Νίκο Κρητικό και στο πλάνο προετοιμασία που δουλεύουμε το οποίο έχει να κάνει πολύ με το να νιώθουμε πάντα και για κάθε πρόκληση που θα μας προκύψει έτοιμοι! Άρα φυσικά όπως γνωρίζετε το ψυχολογικό κομμάτι είναι το παν σε έναν αθλητή και νιώθω οικογένειά μου τους ανθρώπους που μαζί πετυχαίνουμε νίκες για τη χώρα μας. 

Μετά τη νίκη σου στην Εσθονία, παίζεις… καπάκια στην Ελλάδα. Πώς είναι το συναίσθημα να παίζεις νικητής μπροστά στο κοινό σου;

-Τα… καπάκια πλέον είναι τρόπος ζωής για εμένα επειδή… καπάκια από τον Παγκόσμιο Τίτλο παίζουμε Ρωσία και… καπάκια Εσθονία και… καπάκια Αμερική και… καπάκια Κίνα και πάει λέγοντας, άρα αν πρέπει ν’ αναλύσω πως νιώθω είναι σίγουρα εξαντλητικό και δύσκολο, αλλά αυτή η διαφορά του επαγγελματισμού. Το να αγωνίζομαι στην πατρίδα μου το θεωρώ ευλογία να έχω την ευκαιρία και τη δύναμη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μπροστά στο κοινό μας. Πράγμα βέβαια που είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο, καθώς έχεις το βάρος να είσαι στην καλύτερή βραδιά και να μην απογοητεύσεις κανέναν.  

Έχεις μεγάλο κοινό να σε υποστηρίζει, ποδοσφαιρική κερκίδα θα έλεγε κανείς. Τι να περιμένουν από εσένα στις 16 Ιουνίου;

-Η ποδοσφαιρική κερκίδα με τιμά κάθε φορά σε κάθε μου εμφάνιση. Είναι εκεί επειδή είναι άνθρωποι που ξέρουν ότι θα δώσω θέαμα και τον καλύτερο μου εαυτό για να τους τιμήσω που πλήρωσαν για να με δουν. Να περιμένουν τον παγκόσμιο τίτλο να έρχεται στην Ελλάδα… 

Πέραν από μαχητής, ως φαν των μαχητικών αθλημάτων πώς θα χαρακτήριζες όλη την κάρτα του MTGP/KGP;

-Το MTGP και το KGP είναι μια σπουδαία διοργάνωση με shows κυρίως στην Ελλάδα και την Αγγλία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και οφείλεται στον κύριο Παύλο Καπώνη με την καλή δουλειά που κάνει και φαίνεται επειδή πέραν της Αγγλίας πλέον η Αθήνα είναι η δεύτερη έδρα και αυτό από του αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για όλους τους Έλληνες μαχητές, να έχουν δηλαδή την ευκαιρία να προβληθούν σε άλλες χώρες. Όμορφη διοργάνωση με καλούς αγώνες, επαγγελματικό στήσιμο και δράση.  

Photo Credits: StudioKarteris