25/04/2024

Μελέτης Κακουμπάβας vs Γιάννης Μπούκης: Το ελληνικό el classico που έχει απόλυτη λογική

Μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις για τον αγώνα του Μελέτη Κακουμπάβα με τον Φλοριάν Μάρκου το Fightsports.gr βρίσκει το επόμενο απόλυτο ντέρμπι στην κατηγορία των 70 κιλών. 


Ο Γιάννης Μπούκης έκανε άλλη μία νίκη στο πρόσφατο Gods of War και μέσα σε δύο χρόνια υπό την καθοδήγηση του Στέλιου Πολίτη κατάφερε να φτάσει μέχρι το main event του Bellator kickboxing.

Έχει στην κατοχή του σπουδαίες ζώνες όπως την πρόσφατη της WLF και είναι ένας παίκτης που όταν αγωνίζεται φροντίζει να τραβά το ενδιαφέρον του κοινού.

Από την άλλη είναι ο Μελέτης Κακουμπάβας, ένας αθλητής που στην συνείδηση των φανς είναι από τους καλύτερους kickboxers που έχει αναδείξει η χώρα τα τελευταία χρόνια και κυρίως θεαματικός. Έχει κερδίσει τον πρωταθλητή του Enfusion, τον πρωταθλητή του FFC, είχε κάποιους τραυματισμούς αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω και έχει επιστρέψει δριμύτερος.

Ο Μελέτης είναι επίσης ένας παίκτης που δεν κοιτούσε ποτέ να προστατέψει το ρεκόρ του. Έδινε μάχες ανάλογα κυρίως με τις επιθυμίες του κοινού και το έχει αποδείξει στις δύο μάχες με τον Παπαδημητρίου.

Σίγουρα το βιογραφικό του Μπούκη δεν θα τον άφηνε ασυγκίνητο, αφού ο Nightmare κυνηγάει τα μεγάλα παιχνίδια και εντός των τειχών, όπως έδειξε την επιθυμία του να παίξει με τον Μάρκου.

Αυτό έρχεται να δέσει με τον Μπούκη που είναι φιλόδοξος αθλητής και όπως τονίζει σε δηλώσεις του πάντα, μπορεί να υπάρχει μόνο ένας πρωταθλητής στην Ελλάδα.

Είναι το απόλυτο match up που σήμερα θα μπορούσε να «ζεστάνει» το ελληνικό κοινό που ζητά εμφύλιες μάχες, που να έχουν ποιότητα και τους καλύτερους να κοντράρονται.

*Γράψτε στα σχόλια από κάτω αν θα θέλατε να δείτε ένα τέτοιο παιχνίδι και ποιες μάχες εντός της χώρας προτιμάτε. 

Η φωτογραφία του Μελέτη Κακουμπάβα είναι από το Studio Karteris

Η φωτογραφία του Γιάννη Μπούκη είναι από το Taffpictures