29/03/2024

Μελέτης Κακουμπάβας: Παίζω με όλους με το σωστό αντίτιμο!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Best Fighter αναμφισβήτητα ήταν ο Μελέτης Κακουμπάβας. Πήρε την ρεβάνς από τον Νίκο Παπαδημητρίου και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, αποδεικνύοντας πως αυτή την στιγμή είναι ο πιο φορμαρισμένος kickboxer στην κατηγορία του. Ο Νightmare μίλησε στο fightsports. gr για την μαγική βραδιά της νίκης, αλλά και τις επόμενες προκλήσεις που αναμένει. Αρχικά ο αθλητής από την Χαλκίδα αναφέρθηκε στο μπέρδεμα που έγινε με τους όρους πάνω στο ρινγκ.

« Το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό. Υπήρξε μία ασυνεννοησία, τελευταία στιγμή με τους όρους του παιχνιδιού. Όλη η προετοιμασία βασιζόταν σε όρους Κ-1(ένα γόνατο). Πάνω στο ρινγκ πήραμε την απόφαση με τον δάσκαλό μου, να αγωνιστούμε με όρους του αντίπαλου(Klins)», τόνισε αρχικά ο Κακουμπάβας, που συνέχισε μιλώντας για την τακτική του πάνω στο ρινγκ.

« Στα πρώτα λεπτά ξεκίνησα συντηρητικά ώστε να ανεβάσω ρυθμούς στους επόμενους γύρους. Πάντα πάω για το νοκ άουτ. Είναι κάτι που μου αρέσει. Άλλες φορές έρχεται, άλλες όχι», ανέφερε ο 24χρονος kickboxer που μίλησε για μία ενδεχόμενη τρίτη μάχη με τον Sweet kill και με ανάλογους αθλητές, αρκεί το αντίτιμο να είναι το σωστό!

« Θέλω να εξελιχθώ. Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόκληση. Μου αρέσει να παίζω με δυνατούς αθλητές όπως ο Παπαδημητρίου. Αρκεί το ποσό να είναι ανάλογο, από τους διοργανωτές. Από την μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δάσκαλο μου και την ομάδα μου Μονομάχοι Χαλκίδας, τους χορηγούς μου (MussleClub&Body soul) και τους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα. Ευχαριστώ επίσης το Fightsports. gr». 

φώτο studio karteris