28/03/2024

Μελέτης Κακουμπάβας: Πάντα θα αγωνίζομαι στην χώρα μου, αυτή πρέπει να αναδείξουμε

Να γίνει ξανά…nightmare ευελπιστεί ο Μελέτης Κακουμπάβας που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, 18 Μαΐου στην Εσθονία απέναντι στον Maxim Spodarenko στην διοργάνωση NR1.


O Έλληνας kickboxer έχει γνώση για τον αθλητή που θα αντιμετωπίσει, τονίζοντας στο Fightsports.gr πως είναι πανέτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά.

«Τον Maxim, όπως κι όλους τους αντιπάλους που έχω παίξει, τους γνωρίζω και τους παρακολουθώ. Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης με επιθετικό και θεαματικό στυλ, με αρκετούς αγώνες σε μεγάλες διοργανώσεις. Αγωνιστικά και ψυχολογικά είμαι έτοιμος να δώσω το 100% μου. Tο μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε στο κοινό έναν δυνατό αγώνα», ανέφερε ο Κακουμπάβας που σε ερώτηση αν σκέφτεται τους αγώνες εντός συνόρων δεν εμφανίστηκε αρνητικός.

 «Το αγωνιστικό μου πλάνο το καθορίζει ο μάνατζερ μου Χρήστος Παπαναγιώτου με τον δάσκαλό μου Νίκο Κρητικό. Εγώ κρατιέμαι σε ετοιμότητα για να φορτσάρω όταν χρειαστεί. Παίζουμε με όλους αρκεί να μπορούν να μας καλύψουν. Όσο για το εσωτερικό, πάντα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στη χώρα μου. Αυτή πρέπει να αναδείξουμε και να στηρίξουμε τις ελληνικές διοργανώσεις, όπως μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια».

Τέλος ο έμπειρος kickboxer δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει αυτούς που τον στηρίζουν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του.

«Θέλω να ευχαριστήσω, τα συμπληρώματα διατροφής QNT και τον Εμίλιο Γιαγτζόγλου,  To Muscleclub-Τάσος Μισαηλίδης, Θανάσης Υφαντόπουλος στο κομμάτι διατροφής και ενδυνάμωσης.

Τον μαχητικό εξοπλισμό Persani και την Ρεγγίνα Περσάνη. Το φυσιοθεραπευτηριο Physio BMS και τον Θανάση Χαλιμουρδα.  Ta Elixir και τον Μιχάλη Μαυροειδογγονα. Τέλος το γυμναστήριο όπου δουλεύω Αθλητικός Πολυχώρος».

Photo: Studio Karteris