24/04/2024

Μελέτης Κακουμπάβας: «Με σοβαρή πρόταση, όχι του… Facebook, παίζω με όλους»

Ο Μελέτης Κακουμπάβας θα πρωταγωνιστήσει σ’ ένα ακόμα MTGP, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη φορά αποτελεί επιλογή του Παύλου Καπώνη για να είναι στο main event του KGP.


Ο κορυφαίος kickboxer, Μελέτης Κακουμπάβας από το Kritikos Camp θα μπει στο ρινγκ του MTGP – KGP ως main event στις 2 Ιουνίου στη διοργάνωση που είναι προγραμματισμένη για τις 2 Ιουνίου στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ.

Το Fightsports.gr επικοινώνησε με τον «Nightmare» για τις τελευταίες κουβέντες πριν από τη μάχη με τον Valentin Mogos, έναν νοκάουτερ kickboxer από την Ρουμανία.

Διαβάστε παρακάτω τι λέει ο Κακουμπάβας για το παιχνίδι της Κυριακής, τα ελληνικά ντέρμπι και τον κόσμο που του δίνει δύναμη και το πάθος του να κυνηγάει πάντα το νοκ – άουτ. Μάθετε επίσης την αποκάλυψή του για αγώνα στην Ελλάδα μέσα στο 2019.

Για την ετοιμότητά του σχετικά με το ματς: «Είμαι έτοιμος! Η προετοιμασία μου πήγε πολύ καλά με διπλές προπονήσεις καθημερινά και χωρίς τραυματισμούς με τον προπονητή μου Νίκο Κρητικό. Ελπίζω ο κόσμος να ευχαριστηθεί το σόου».

Για το αν τον αγχώνει το γεγονός ότι ο κόσμος περιμένει πάντα το ΚΟ στους αγώνες του: «Το στιλ παιχνιδιού μου είναι επιθετικό και πάντα κυνηγάω το ΚΟ. Ο κόσμος δεν με αγχώνει αλλά μου δίνει δύναμη!»

Δεν αποφύγαμε την κλισέ ερώτηση για κάποιο ελληνικό ντέρμπι με τον Μελέτη ν’ απαντάει: «Ναι, όντως αυτή η ερώτηση έχει καταντήσει κλισέ. Έχω βαρεθεί να την απαντάω. Εάν και εφόσον οποιαδήποτε διοργάνωση μου κάνει μία σοβαρή πρόταση και όχι προτάσεις του… Facebook, τότε παίζω όλους».

Η γενική εικόνα που έχει αποκομίσει από το MTGP: «Για μία ακόμα φορά ο Παύλος Καπώνης έφτιαξε μία πολύ δυνατή κάρτα για το GP. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα φύγει ευχαριστημένος».

Για το αν θα τον δούμε να παίζει άλλο ματς μέσα στο ’19 κι αν υπάρχει στο πρόγραμμά του άλλο ματς στην Ελλάδα, απάντησε: «Εως το τέλος του 2019 ο μάνατζέρ μου Χρήστος Παπαναγιώτου έχει ήδη κλείσει 2 σπουδαίους αγώνες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο ένας θα γίνει στην Ελλάδα από μία πολύ μεγάλη διοργάνωση του εξωτερικού».

Στο κλείσιμο, ζητήσαμε από τον Μελέτη να στείλει μήνυμα στους χιλιάδες φαν του που περιμένουν πως και πως την Κυριακή: «Στις 2 Ιουνίου για μία ακόμα φορά θα δώσω την ψυχή μου. Ευχαριστώ και σας περιμένω όλους».

M.N.