16/04/2024

Μελέτης Κακουμπάβας: Θέλω να παίζω με τους κορυφαίους

Τον Μελέτη Κακουμπάβα συναντήσαμε στο Cafe Passagio, μαζί με τον προπονητή του Γιάννη Κακαράκη, με τον Nightmare να κάνει σημαντικές αποκαλύψεις τόσο για τον αγώνα στην Ρωσία στις 27 Δεκεμβρίου όσο και για την ενδεχόμενη μάχη του με τον Φλωριάν Μάρκου.Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κακουμπάβας πάει στην Ρωσία για έναν αγώνα αλλά έχει κλείσει και δεύτερο καθώς αναμένονται μόνο οι υπογραφές.

Ο Μελέτης αρχικά αναφέρθηκε στο αγώνα που έρχεται στo Ηurricane Fight.«Παίζω 27 Δεκεμβρίου στα 72 κιλά. Αποφάσισα να πάω διότι θεώρησε και ο προπονητής μου Γιάννης Κακαράκης πως είμαστε έτοιμοι. Θέλω να παίζω όσο πιο συχνά γίνεται και θα με βλέπουν οι φίλοι του kickboxing όποτε είμαι έτοιμος», ανέφερε ο Κακουμπάβας που συνέχισε μιλώντας για την καταλυτική συμβολή του προπονητή στην προετοιμασία του.«Ο δάσκαλος Γιάννης Κακαράκης με έχει βοηθήσει πολύ και θα το δείτε στο αποτέλεσμα».

Τέλος ο Μελέτης αναφέρθηκε και στον Φλωριάν Μάρκου. «Θέλω να παίξω μαζί του, είναι αθλητής με αληθινές διακρίσεις, παγκόσμιος πρωταθλητής και γενικά θέλω να παίζω με τους κορυφαίους». Ο Κακουμπάβας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους χορηγούς του QNT, Tάσο Μισαηλίδη, Θανάση Υφαντόπουλο και τους Γιάννη Κακαράκη και Στούντιο Καρτέρης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής Γιάννης Κακαράκης.«Πάμε πάρα πολύ καλά, δεν είμαστε ακόμα στο σημείο που θέλαμε, γιατί ο δύσκολος αγώνας ήρθε πιο γρήγορα απ’ότι περιμέναμε. Ελπίζω να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς. Όσον αφορά τον Φλωριάν είναι πολύ βελτιωμένος την τελευταία φορά που τον είδα. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την αξία του. Ο Μελέτης είναι έτοιμος και αύριο να παίξει μαζί του». 

photo by studio karteris

kakoubavas passagio

kakoubavas passagio

kakoubavas passagio

kakoubavas passagio

kakoubavas passagio

kakoubavas passagio

kakoubavas passagio

kakoubavas passagio

kakoubavas passagio

kakoubavas passagio

Promo video Hurricane Fight – Meletis «Nightmare» KakoubavasPromo video Hurricane Fight – Meletis «Nightmare» Kakoubavas

Posted by Fightsports.gr on Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015