18/04/2024

Μεγάλο όνομα και πρωταθλητής GLORY παίζει Ελλάδα!

Ρίσκο μεγάλο αλλά που αξίζει φαίνεται πως παίρνει ο Χρήστος Παπαναγιώτου καθώς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του KIMBO ενημερωθήκαμε πως ένας εκ των πρωταθλητών της κορυφαίας kickboxing διοργάνωσης, δηλαδή του GLORY έρχεται στην Ελλάδα για να αγωνιστεί μπροστά στο αθηναϊκό κοινό στις 19 Φεβρουαρίου.

Όλοι αντέδρασαν πολύ θετικά στην είδηση αυτή και πλέον άπαντες περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το όνομα που έρχεται για παίξει στην πατρίδα μας.

Ύστερα από αρκετό καιρό το 2016 δείχνει να παίρνει… φωτιά με το καλήμερα το αγωνιστικό και διοργανωτικό επίπεδο στην Ελλάδα μια και η κίνηση εικάζεται πως θα είναι από τις πιο δυναμικές αφού θα συμμετέχουν βαριά κεφάλαια του εξωτερικού.

Σήμερα το βράδυ ή πιο πιθανώς αύριο το μεσημέρι ο Χρήστος Παπαναγιώτου και οι άνθρωποι του FFC γιατί αυτή είναι η διοργάνωση που έρχεται θα ανακοινώσουν τα πάντα με κάθε επισημότητα.

Μέχρι αύριο λοιπόν περιμένουν την ανακοίνωση αφού όπως πολλοί ξέρουν οι άνθρωποι που κάνουν το FFC έχουν άμεσες σχέσεις και με το UFC ενώ είναι και αυτοί που κατά κύριο λόγο έφεραν το Glory και το Κ-1 στην Κροατία.

Αμέσως μετά λοιπόν από την εντυπωσιακή κίνηση με την οκτάδα ο Χρήστος Παπαναγιώτου ετοιμάζει και κάτι ακόμα μεγαλύτερο όσον αφορά τη διάθεση των φανς.

Λύθηκε, φυσικά και το μυστήριο με τη διοργάνωση του εξωτερικού που θα ερχόταν στην Ελλάδα και αυτή είναι το FFC με τον Χρήστο  Παπαναγιώτου που ουκ ολίγες φορές έχει στείλει μαχητή εκεί να παίξει να βρίσκεται από πίσω.

Έτσι λοιπόν περιμένουμε μάλλον αύριο όπως αναφέραμε και παραπάνω το όνομα του μαχητή – πρωταθλητή του GLORY που θα παίξει μπροστά στο ελληνικό κοινό, ενώ περιμένουμε να δούμε και ποιοι Έλληνες θα παίξουν στο FFC του Φεβρουαρίου.

Να δούμε λοιπόν και τις επίσημες ανακοινώσεις και από τη στιγμή που το καλαντάρι του FFC γράφει Ελλάδα τότε οι εξελίξεις θα τρέξουν πολύ πολύ γρήγορα μια και μιλάμε για λιγότερο από ένα μήνα.