20/04/2024

Μεγάλο ντέρμπι Σκορδίλη-Παπαδόπουλου στο Muay Thai Grand Prix

Ένα από τα κορυφαία παιχνίδια των τελευταίων ετών έκλεισε στο ερχόμενο Muay Thai Grand Prix με ένα κλασικό Ελληνικό ντέρμπι, από αυτά που ζητάει ο κόσμος. 


Συγκεκριμένα ο Γιάννης Σκορδίλης επιστρέφει για αγώνα στην Ελλάδα με ένα από τα καλύτερα ονόματα της εγχώριας αγοράς, τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο Σκορδίλης με τεράστια εμπειρία πλέον στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και με σημαντικές νίκες στο ενεργητικό του, θα κυνηγήσει την νίκη.

Από την άλλη, ο μαχητής του Δημήτρη Μακρίδη, αρέσκεται στα…δύσκολα και αναμένεται να αποτελέσει τεράστιο εμπόδιο για τις φιλοδοξίες του Κερκυραίου striker.

Σκορδίλης και Παπαδόπουλος προέρχονται από ήττες σε Grand Prix και Κύπρο αντίστοιχα κι αυτό θα είναι άλλο ένα σημαντικό κίνητρο να επιστρέψουν στις νίκες. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του promotion.

«Ο Σκορδίλης έρχεται να παρουσιάσει στο Ελληνικό κοινό τους λόγους που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια στον κόσμο ενώ ο Παπαδόπουλος μπαίνει στο ρινγκ με σκοπό να κρατήσει το αήττητο του στην διοργάνωση και να καταξιωθεί στην παγκόσμια ελίτ της κατηγορίας.

Στις 2 Ιουνίου ένας από τους δυο θα φύγει από το Έναστρον με τον Εθνικό τίτλο και την ζώνη KGP . Σε αυτό το παιχνίδι….θα δούμε θέαμα το οποίο θα χαραχτεί στο μυαλό μας για πάντα».

*Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας τώρα σε προνομιακή τιμή προπώλησης Online στο https://tickets.public.gr