19/04/2024

Μεγάλο ματς στην Τσεχία ο Μπούκης

Σημαντικό παιχνίδι για την καριέρα του Γιάννη Μπούκη ανακοίνωσε ο Στέλιος Πολίτης πριν από μερικές ώρες. 


Ο Έλληνας fighter θα ταξιδέψει στην Τσεχία και στις 27/5 θα κοντραριστεί με τον πολύ έμπειρο Pyotr Nakonechnyi. Στο φόντο αυτής της μάχης υπάρχει και ένας πανευρωπαϊκός τίτλος WKU που περιμένει τον επόμενο κάτοχό του.

Το ματς είναι προγραμματισμένο για την κατηγορία των -70 κιλών σε πέντε γύρους των τριών λεπτών. Ο αντίπαλος του Μπούκη είναι αρκετά έμπειρος αφού στο tale of the tape παρουσιάζεται να έχει 43 επαγγελματικούς αγώνες με ρεκόρ 34-9. Ο «The Champ» βρίσκεται στο 28-4 και προέρχεται από συνεχόμενες νίκες.

Η διοργάνωση που θα φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη μάχη ονομάζεται Night of Warriors ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η διαφορά ηλικίας Μπούκη με Nakonechnyi. Ο Έλληνας παίκτης είναι μόλις 24 ετών ενώ ο Τσέχος, όπως είπαμε είναι πολύ έμπειρος και αγωνιστικά και ηλικιακά αφού… ρίχνει στον Μπούκη μία δεκαετία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπούκης στις 17 Ιουνίου θα παίξει και στη Ρουμανία super fight με τον γνώριμο μας ντόπιο μαχητή, Cristian Milea.

Υπενθυμίζουμε ότι σε λίγες ώρες και ο Γιάννης Φεζουλάι μέσω Στέλιου Πολίτη διεκδικεί πανευρωπαϊκό τίτλο WKU στην Ιταλία και τη διοργάνωση NDC (σ.σ. διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ).

 

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος «μοιράζει ξάπλες» σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK