24/04/2024

Μεγάλο ματς Μπούκη για χρυσή ζώνη WLF και αντίπαλο…βαρβάτο

Σούπερ αντίπαλο για τον Γιάννη Μπούκη φέρνει το promotion του Gods of War, αφού ο πολυδιαφημισμένος Song Shaoqiu που έχει αγωνιστεί με αθλητές όπως ο Enriko Kehl θα παίξει μπροστά στο ελληνικό κοινό στις 24 Μαρτίου. 


Να θυμίσουμε πως ο Μπούκης έχει κάνει εξαιρετική πορεία τα τελευταία δύο χρόνια με αποκορύφωμα τον μεγάλο αγώνα που έδωσε απέναντι στον Daniels στο main event του Bellator. Ο Champ θα αντιμετωπίσει μία πολύ σοβαρή απειλή για να φτάσει στην πολύτιμη ζώνη της WLF. Αναλυτικά:

«Έφτασε η στιγμή να ανοινώσουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα που είναι το main event και ο τελευταίος που κλείνει την εκρηκτική κάρτα του GODS OF WAR 11-WLF στις 24 Μαρτίου στο Δαίς στο Μαρούσι. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα Επαγγελματικός Τίτλος και Χρυσή Ζώνη του WLF Intercontinental Title.

Πρωταγωνιστής ο Γιάννης Μπούκης αθλητής του Στέλιου Πολίτη που στον προηγούμενο αγώνα του ήταν επίσης main event στο BELLATOR γράφοντας ιστορία και αναγκάζοντας τον πολυδιαφημισμένο Daniels σε αποφυγή μάχης με αναμνηστικό ένα σπασμένο χέρι και πλευρά.

Απέναντι του ένας σπουδαίος αθλητής ο κορυφαίος του WLF στην κατηγορία των 71 κιλών με μεγάλο βιογραφικό και σημαντικές επιτυχίες o Song Shaoqiu. Έχει αγωνιστεί σε WLF, Kunlun, σε Ευρώπη, Ιαπωνία, Αμερική, Αυστραλία κλπ.

Έχει κερδίσει μεγάλα ονόματα του Παγκόσμιου kickboxing και έχει αγωνιστεί με αθλητές όπως ο Issam Sadid, Enriko Kehl κλπ. Πρόκειται για έναν αγώνα με Παγκόσμιο ενδιαφέρον. Να ευχηθούμε στον Έλληνα αθλητή μας καλή επιτυχία».