26/04/2024

Μεγάλες εκπλήξεις στο Fightsports Kickboxing Tournament!

Με συγκινήσεις και πολλές δυνατές… εκπλήξεις διεξήχθη το πρώτο Fightsports Kickboxing Tournament! Η κάρτα των αγώνων εξαιρετικά δυνατή με την Χριστίνα Αθανασοπούλου να… εγκαινιάζει την Αρένα του FKT, κερδίζοντας την πολύ δυναμική και πολλά υποσχόμενη, Μαρία Μαστρογιάννη σε αγώνα πυγμαχίας και με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Εν συνέχεια ακολούθησαν δύο φορές επιδείξεις γκράμπλινγκ και ΜΜΑ από τους κορυφαίους του είδους οι οποίοι ήταν οι Τόνυ Χριστοδούλου, Αλέξης Νικολακόπουλος, Νίκος Σοκώλης και Τριαντάφυλλος Μαρούγκας. 

Από εκεί και έπειτα ξεκίνησαν τα σούπερ fights και με πρώτο τον αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό των ηθοποιών, Κώστα Σόμμερ και Τομ Πρωτόπαππα. Ο Σόμμερ νίκη τον νεαρό Τομ με ομόφωνη απόφαση, χωρίς φυσικά αυτή η νίκη να μετράει μια και ο χαρακτήρας της αναμέτρησης είχε άλλο στοιχείο, σαφώς ιερότερο.

Ο νεαρός Στέλιος Παπαδόπουλος σε μία από τις πιο δυνατές προκλήσεις της καριέρας του βγήκε νικητής απέναντι σε έναν αντίπαλο που… γράφει τη δική του ιστορία από πολύ μικρή ηλικία. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μιχαλόπουλος αν και τραυματισμένος αγωνίστηκε στο FKT, αλλά τα πολλαπλά χτυπήματα του Παπαδόπουλου στη μύτη του «Natural» δεν επέτρεψαν στον δεύτερο να συνεχίσει. 

Ακόμη όμως ένας Καβαλιώτης, ο Κώστας Μιρζάεβ έκανε την έκπληξη επικρατώντας σε έναν επικό αγώνα του καλύτερου kickboxer της κατηγορίας, Σταύρου Εξακουστίδη. Το παιχνίδι πήγε με ανατροπές και δυναμισμό και στους τρεις γύρους, γεγονός που ανάγκασε τους κριτές να δώσουν έξτρα γύρο στον οποίο όμως η ομάδα του «Nirvana» δεν δέχτηκε να συνεχίσει.