26/04/2024

Μεγάλα σεμινάρια της Force 1 με τον υπεύθυνο επιμόρφωσης της ΠΟΚ τον Αντώνη Μαυρομάτη

Η εταιρία εξοπλισμού της Force 1 του Τάσου Τσάλα ανακοίνωσε σειρά σεμιναρίων που ξεκινούν από τις 25 και 26 Νοεμβρίου με υπεύθυνο επιμόρφωσης της ΠΟΚ τον Αντώνη Μαυρομάτη .


Το πρώτο σεμινάριο θα λάβει χώρα στην σχολή του Α.Σ Coriolanos που βρίσκεται Μόσχου 1 και Σκιάθου στην περιοχή της Ηλιούπολης. Το σεμινάριο θα φιλοξενήσει ο Αντρέας Στασινόπουλος, leader της σχολής και αφορά την αγωνιστική αυτοάμυνα.

Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια ο Τάσος Τσάλας που έχει στόχο να κάνει πέντε μεγάλα σεμινάρια σε διαφορετικές περιοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“To πρόγραμμα αγωνιστικής αυτοάμυνας της Πανελλήνιας ομοσπονδίας kickboxing με γνώμονα τον ρεαλισμό και την αποτελεσματικότητα, με κύριο σκοπό την γρήγορη και αποτελεσματική εκπαίδευση των μελών της, στις καθημερινές καταστάσεις και συνθήκες της εποχής μας.

Το πρόγραμμα αυτό επίσης περιλαμβάνει την παρουσίαση της αγωνιστική αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας για κάθε ηλικία, με ξεχωριστά κριτήρια και δεδομένα ανάλογα με την ηλικία των αθλητών, αν είναι ενήλικες ή όχι.

Περιλαμβάνει πρόγραμμα για έναν ή πολλούς αντιπάλους και ξεχωριστό πρόγραμμα για ένστολους. Όσοι προπονητές και σύλλογοι ενδιαφέρονται για πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του σεμιναρίου Τάσο Τσάλα στο τηλέφωνο 6974866346”.