19/04/2024

Μαύρη ζώνη για Λιαπάκη των Gerontis Fighter’s

Την μαύρη ζώνη στο kickboxing κατέκτησε ο Ιωάννης Λιαπάκης των Gerontis Fighter’s. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ακόμη ένας αθλητής από την αγωνιστική ομάδα των Gerontis Fighter’s, κρίθηκε έτοιμος από την εξεταστική επιτροπή για να προαχθεί στον βαθμό της μαύρης ζώνης.

Μετά από εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα από τον έλεγχο των γνώσεων και των ικανοτήτων του, και αφού εξετάστηκε σε όλη την διδακτέα και εξεταστέα ύλη πάνω στο άθλημα του kick boxing, ο αθλητής Λιαπάκης Ιωάννης προσκόμισε και το επίσημο δίπλωμα του.

Το δίπλωμα της μαύρης ζώνης εστάλη από την μοναδική αναγνωρισμένη ομοσπονδία στην Ελλάδα στο άθλημα του kick boxing, την ΠΟΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick boxing).

Ο σύλλογος των Gerontis Fighter’s ενασχολείται επίσημα τα τελευταία 5 έτη και με το άθλημα του kick boxing με αξιοσημείωτες διακρίσεις στο ιστορικό του. 
Ο Λιαπάκης Ιωάννης μας έχει χαρίσει ήδη αρκετά μετάλλια σε επίσημα πρωταθλήματα και πλέον κατέκτησε επάξια και την μαύρη του ζώνη. Πάντα δίπλα στον προπονητή του κ. Γεροντή έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες αλλά και σεμινάρια που θα του δώσουν μια θετική ώθηση προς τον στόχο του. 

Προερχόμενος από πολύτεκνη οικογένεια και παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις οι γονείς του κρίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους τον αθλητισμό καλλιεργώντας έτσι την παιδεία τους. Ο δάσκαλος κ. Γεροντής Ιωάννης καθώς και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει θερμά τον αθλητή κ τους γονείς του για την προσπάθεια αυτή. Επόμενος στόχος της ομάδας, το επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing».