29/03/2024

Ματσάρες στο νέο Versus του Ωρωπού με έξι ζώνες και δύο τετράδες

Τα…ρέστα του παίζει ο Τάκης Πετρίδης και η Άννα Μαρία The Gun στο νέο σούπερ Versus του Ωρωπού στις 6 Ιουλίου.


Το “The Gun Academy” μαζί με τον Mr. Versus αναμένεται να βάλουν στην κάρτα έξι ζώνες και δύο τετράδες. Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο event είναι το μεγαλύτερο της χρονιάς στην σειρά των Versus.

Μεγάλο ματς αναμένουμε στα 67 κιλά με Καβαλάρη και Δεληκωστίδη όπου ο νικητής θα πάρει ζώνη ενώ και οι Μεντής και Ελευθερίου διεκδικούν ζώνη στα ίδια κιλά.

Στα βαρέα κιλά ο αήττητος Τάσος Κουτσομπίνας θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Προβιά. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο πρώτος έχει κερδίσει όλους τους αθλητές της κατηγορίας στο Versus.

Στα 70 κιλά ο Αντρέας Μαυρόπουλος, μετά το εντυπωσιακό νοκ άουτ στο Spartan’s Night αντιμετωπίζει Κύπριο αθλητή.

Ο Μαυρόπουλος έχει κερδίσει προηγούμενη οκτάδα του promotion και είχε προγραμματιστεί να παίξει με τον Ταφτί, ωστόσο θα έχει άλλο αντίπαλο. Δύο ζώνες pro sanda θα υπάρξουν στο event για τους Φραγκόπουλο και Παπαδάκη με Κύπριους αθλητές.

Στα 33 κιλά θα είναι η μία τετράδα που αποτελείται από την Versus Dream Team και τους Σουρδή Taliban, Μεντή, Αστεριάδη και Γανωτης.

Τέλος μία τετράδα ανακοινώνεται στα 60 κιλά στο στυλ του kickboxing με τα ονόματα να γίνονται γνωστά τις επόμενες μέρες.