26/04/2024

Ματσάρα με αποδείξεις στο Scorpion!

Οι λόγοι που το Scorpion Night κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολλοί και διάφοροι… Ωστόσο εμείς είμαστε εδώ για να το δούμε εντελώς… αγωνιστικά. Δυνατές μάχες, μεγάλα ονόματα και… Μαρία Πανταζή vs Χριστίνα Λιναρδάτου… Το συγκεκριμένο top ζευγάρι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω, στο χώρο της πυγμαχίας και τους Kickboxing στις γυναίκες… Οι δύο αθλήτριες θα τα δώσουν όλα στο ρινγκ στις 25 Μαΐου και η πορεία τους τον τελευταίο καιρό, αποδεικνύει πως είναι οι κορυφαίες.

H Μαρία Πανταζή στις 2 Νοεμβρίου του 2012 έπαιξε με μία από τις καλύτερες αθλήτριες στον κόσμο, την Ελάι ΜακΈλιγκοτ και στις 16 Δεκεμβρίου με την Amel Dehby, η οποία είναι επίσης από τις πιο φημισμένες αθλήτριες στην Ευρώπη. Αποκορύφωμα η τελευταία της εμφάνιση με την καλύτερη Ολλανδή αθλήτρια Αleide, όπου είχε πολύ καλή απόδοση και στις λεπτομέρειες έχασε. Το επίπεδο των αγώνων που δίνει η Iron Barbie την κάνει αυτόματα πρωταγωνίστρια, ενώ και μόνο η κλήση της στο Urban Boxing με τις καλύτερες την κάνει ξεχωριστή….

Απέναντι της θα βρει την πιο Ελληνίδα φορμαρισμένη πυγμάχο Χριστίνα Λιναρδάτου, που στις 11 Δεκεμβρίου κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας στην Πάτρα, με διαδικαστικό τρόπο. Κέρδισε τις κορυφαίες της κατηγορίας της και η στροφή της στο επαγγελματικό, με ντεμπούτο στην διοργάνωση του Γιώργου Σαριδάκη στο Scorpion, συνδυάστηκε με νίκη επί της  Τamara Miloradovic. Η αθλήτρια του Μάνου Λαβδάκη ζευγάρωσε τις νίκες της, στο ΕBO με επικράτηση επί της Δήμητρας Δημητρακοπούλου.

 

Οι δύο αθλήτριες αποδεικνύουν μέσα στο ρινγκ την αξία τους και το ίδιο αναμένεται να κάνουν στην αρένα του Σκορπιού, στις 25 Μαΐου, ενώ η ακτινογραφία και των υπόλοιπων αθλητών θα συνεχιστεί εδώ στο Fightsports.gr, καθώς το Scorpion Night ήρθε για να μείνει…