25/04/2024

Μαρινέλλα Τσάνη: Μία θα επιβιώσει στο ρινγκ κι αυτή θα είμαι εγώ

Ένα σημαντικό γυναικείο ζευγάρι κοσμεί την κάρτα του Adrenaline Explosion με την Μαρινέλλα Τσάνη να συναντά την Άννα Σιαφάκα.


Η αθλήτρια του Armagos Team δηλώνει πανέτοιμη για την νέα της πρόκληση στις 27 Οκτωβρίου. Αναλυτικά:

Ποια είναι τα συναισθήματα σου για την αντίπαλο σου στην διοργάνωση;

«Με αφορμή την συνέντευξη όπου έδωσα σήμερα εν όψη του αγώνα, γνώρισα την Άννα από κοντά. Μια αθλήτρια με ήθος και στόχους. Μέσα από την συνέντευξη είδα μια προετοιμασμένη αντίπαλο για να τα δώσει όλα πάνω στον αγώνα.

Αυτό με εξιτάρει πιο πολύ καθώς μου αρέσει να παίζω με αθλητές που θέλουν να θέτουν τον πήχη ψηλά, με αυτό τον τρόπο μπορώ να δείξω καλύτερα το πόσο ισχυρή θέληση έχω και ότι μπορώ να είμαι εγώ αυτή που θα κυριαρχήσει στον αγώνα.

Αυτά που αισθάνομαι για την αντίπαλο, είναι όπως και πριν την δω. Αυτοπεποίθηση, ευχαριστημένη με την προετοιμασία μου και ήρεμη με καθαρό μυαλό, συγκεντρωμένη στον στόχο μου, που είναι φυσικά η νίκη».

 Πως προσάρμοσες την τεχνική σου και την προπόνηση σου για την συγκεκριμένη αντίπαλο;

«Η τεχνική μου και η προπόνηση μου είναι δουλεμένη κατά γράμμα σε ότι μου λένε οι δάσκαλοί μου, Γιώργος Αρμάγος και Κώστας Αρμάγος, όπου γνωρίζουν καλύτερα από όλους στο τι πρέπει να προσέχω.

Το τελευταίο εξάμηνο, ανά δυο μήνες κάνω αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας κάθε φορά το παιχνίδι μου προσαρμόζεται στην εκάστοτε αθλήτρια με επιτυχία 3/3. Το πώς έχω προσαρμόσει το παιχνίδι μου για τον επερχόμενο αγώνα θα το δείτε στις 27/10″.

Ποιο πιστεύεις θα είναι το αποτέλεσμα;

«Οι βλέψεις μου είναι καθαρά και μόνο στην νίκη. Είμαι αρκετά ανταγωνιστική στον αγώνα. Το ρινγκ είναι ένας χώρος όπου στο τέλος μια θα επιβιώσει και θα είμαι εγώ αυτή.

Δουλεύω πολύ σκληρά και έχω υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να με γνωρίσει ο κόσμος μέσα από μια διοργάνωση όπου στηρίζει τους ανερχόμενους αθλητές και μου δίνει την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω».

Στείλε ένα μήνυμα στην αντίπαλο σου;

«Το ρινγκ θα πάρει φωτιά, το 100% εσύ; 110% εγώ».