19/04/2024

Μαρία Πανταζή: Tυχερή που παίζω στο Gladiators Night

Στις 20 Απριλίου θα δούμε ξανά την Μαρία Πανταζή στο ρινγκ κόντρα στην Aleide Lawant, με την «Iron Barbie» να αποθεώνει τόσο τον Τάσο Τσάλα, όσο και την διοργάνωση του, τονίζοντας αποκλειστικά στο Fightsports. gr πως νιώθει τυχερή που θα αγωνιστεί με μία τόσο δυνατή αθλήτρια σαν την  Aleide Lawant.

« Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα έχω την τιμή να αγωνιστώ στην διοργάνωση του Τάσου Τσάλα. Εδώ και έξι χρόνια παρακολουθώ ανελλιπώς το τουρνουά σαν θεατής και ήταν μεγάλη μου επιθυμία να συμμετάσχω κι εγώ. Η διοργάνωση δικαιολογημένα έχει την φήμη, ως μίας από της καλύτερες διοργανώσεις. Και στο οργανωτικό κομμάτι αλλά και στην ποιότητα Ελλήνων και ξένων, που δίνουν το παρών. Αγωνίζομαι με την καλύτερη Ολλανδή στα 60 κιλά, που είναι μία εκ των κορυφαίων αθλητριών στον κόσμο. Την έχω μελετήσει και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, διότι θα αγωνιστώ μετά από καιρό μπροστά στο κοινό μου.  Άρα έχω κάθε λόγο να θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γι’ αυτή την πρόκληση», τόνισε η κορυφαία Ελληνίδα Kickboxer, που προσφάτως άλλαξε προπονητή και πλέον στο πλευρό της είναι ο Νίκος Ασκητής.

« Το στυλ μου είναι και πάλι πιο κοντά στο Kick και λιγότερο της πυγμαχίας. Είχα την τύχη να έχω τον Γιώργο Τσέλη προπονητή, που μου δίδαξε αρκετά πυγμαχικά μυστικά. Ο Νίκος Ασκητής προσέθεσε το κομμάτι των ποδιών. Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή που έχω στο πλευρό μου τον Νίκο, γιατί με προετοίμασε σωματικά και ψυχολογικά γι’ αυτό τον δύσκολο αγώνα, έπειτα από μία παύση κάποιων μηνών και πολλά προσωπικά θέματα. Το ευχαριστώ ιδιαίτερα γι’ αυτό».

Η Πανταζή μετά τον αγώνα στο Gladiators θα δοκιμαστεί στην Γαλλία και στο Urban Boxing και λίγες μέρες αργότερα θα δώσει πυγμαχικό αγώνα στο Scorpion με την Χριστίνα Λιναρδάτου. Η ίδια μας μιλάει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

« Το Μάιο μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας και πάλι στην Ελλάδα. Πυγμαχία έχω 6 ερασιτεχνικούς αγώνες με την Εθνική ομάδα της Κύπρου το 2010, στην Δανία, Κύπρο και Κρήτη. Έχω 6 αγώνες 5 νίκες, 4 ΚΟ και μία ήττα. Μία εβδομάδα πριν, θα αγωνιστώ στην Μασσαλία σε τουρνουά και στυλ Κ-1, άρα η προπόνηση μου δεν θα είναι αυτό που χρειάζεται για τις 25 Μαΐου, αλλά το Challenge είναι ιδιαίτερο για μένα. Εξάλλου αγωνίζομαι στο εξωτερικό με τις πρωταθλήτριες στις αντίστοιχες χώρες που πηγαίνω, άρα είναι τιμή μου να αγωνιστώ και με την πρωταθλήτρια Ελλάδας».

Για το τέλος η Μαρία Πανταζή θέλησε να ευχαριστήσει τον Ηλία Μαστρανδρέα και τον Γιώργο Σαριδάκη για την ευκαιρία του Scorpion. Eπίσης ευχαρίστησε τον προπονητή της, Νίκο Ασκητή και τους ανθρώπους που την βοηθούν καθημερινά στην προπόνηση, τους χορηγούς και υποστηρικτές της, Airsoftcenter, intersport, top ten, sci-mx, billionmore.com, animal fashion, play-safe, gold-sea και τους δημοσιογράφους που στηρίζουν το άθλημα.

Κίμωνας Οζζ.