27/04/2024

Μαρία Πανταζή: Oι αγώνες δεν κερδίζονται απ’ τον δυνατότερο!!!

Με μία δήλωση- φωτιά η Μαρία Πανταζή μιλάει για τον αγώνα της με την Amel Debhy, τονίζοντας πως οι αγώνες δεν κερδίζονται πάντα από τον πιο δυνατό.

« Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη. Οι αγώνες στο ρινγκ δεν κερδίζονται πάντα από τον δυνατότερο. Χρειάζεται τακτική και καλή μελέτη του αντιπάλου από πριν. Μπορεί να μην με χτύπησε(Amel Debhy), με… διάβασε όμως καλά και γλίτωσε από μένα. Έκανα τα μέγιστα και στους 7 γύρους, ώστε για μία ακόμη φορά, η Ελλάδα να είναι περήφανη για μένα», τόνισε η Πανταζή που συνέχισε ευχαριστώντας τον προπονητή και την… γωνία της, ενώ παράλληλα δεν ξέχασε την μάχη των Ζαμπίδη και Χατζηχρόνογλου με τους οποίους συνδέει προσωπική φιλία.

« Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Γιώργο Τσέλη, που με έχει προετοιμάσει να παίζω αγώνες τέτοιου είδους, την Αναστασία Πόντικα, που έκατσε στην γωνία μου και για όσα έκανε. Τον Alessio Profighting για την προπονητική βοήθεια, τους αθλητές και φυσικά τον Xρήστο Χριστοδούλου, την Uppercut team για την ευκαιρία αυτή. Συγχαρητήρια και στον Μιχάλη Ζαμπίδη για όσα προσφέρει στο Ελληνικό Kick Boxing και τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου για τον αγώνα του. Τέλος τους χορηγούς μου Top Ten, Intersport, Sci-Mx, Billionmore EClub, Gold-sea, play-safe, animal fasion».