26/04/2024

Μαρία Πανταζή: Στέλνει στην Τουρκία…dream team γυναικών

Με δυνατή αποστολή στην Τουρκία και σύμμαχο την καλή παράδοση

Στο Sultans Of The Ring θα αγωνιστούν έξι αθλήτριες με την Μαρία Πανταζή και τον Didier LE BOrgne να κλείνουν τους νέους αγώνες στην Τουρκία.

Στην αποστολή είναι η Αντωνία Πρίφτη και η Φωτεινή Νάνου που προέρχονται από σπουδαίες νίκες εκτός συνόρων το προηγούμενο διάστημα. Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο τύπου.

«Ακόμα μια ευκαιρία για Ελληνίδες αθλήτριες δίνει η Μαρια Iron Barbie Πανταζη, να αγωνιστούν και να προβάλουν τα ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό. Μετά την τεράστια επιτυχία της Αντωνία Πρίφτη στην Τουρκία , δεν θα μπορούσε να λείπει από την εξάδα επιλογής της Πανταζη.

Στις 15 Μαρτίου, στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας και στην διοργάνωση Sultans of the ring, έξι Ελληνίδες θα βρεθούν αντιμέτωπες με αθλήτριες από την γειτονική Τουρκία.

Εκτός από  την Πρίφτη που θα αγωνιστεί με την Sultan Unal στα 60kg , έχουν επιλεχτεί ακόμα δυο συναθλήτριες της από την σχολή του Ιωάννη Θεοφάνους, η πολύπειρη Δημητρα Αγαθαγγελιδου με αντίπαλο την Afra Adiyan στα 49kg και η Αναστασια Κοκλωνη έναντι στην Zeliha Dogan στα 56 κιλά .

Από την τόσο δυνατή αυτή αποστολή , δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι πρωτοκλασάτες αθλήτριες από Diamond camp του Παύλου Καπώνη. Η Φωτεινή Νάνου που αγωνίζεται αρκετά πλέον στα διεθνή ρινγκ με τεράστια επιτυχία , έχει να αντιμετωπίσει την Gizem Islam στα 52kg ενώ η Μαρινα Ζαρογιαννη την Ersa Yalin στα 60kg.

Την 6αδα ολοκληρώνει η Αφροδίτη Τσαβδαρίδη από το Diamond Camp της Κρητης με προπονητή τον Θαναση Καράλη όπου θα συναντήσουν στο ρινγκ την Ζehradogan στα 48kg».