25/04/2024

Μαρία Μαστρογιάννη: Έκανα καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το πρώτο ματς

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Η Μαρία Μαστρογιάννη στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην Χριστίνα Αθανασοπούλου και ήταν εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο τους ματς στο Fightsports Tournament. H “Snake Eyes” μας μίλησε για την εμπειρία της στο No Limits της Ρόδου ενώ κατέταξε τον εαυτό της στο Kickboxing αλλά δεν θα έλεγε όχι και σε αγώνες πυγμαχίας.

«Ήταν μια φανταστική διοργάνωση με πολύ show που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από διοργανώσεις του εξωτερικού! Η κ. Μπιτάκου έδωσε μεγάλη μάχη για τη συγκεκριμένη διοργάνωση και στο τέλος δικαιώθηκε και με το παραπάνω, αφού μάγεψε όλο το κόσμο που έδωσε το παρών! Την ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσε», τόνισε αρχικά η Μαστρογιάννη που συνέχισε μιλώντας για το ματς με την Αθανασοπούλου.

« Η πρόταση για τον αγώνα μου έγινε 10 μέρες πριν τη διεξαγωγή τουμ, οπού βρισκόμουν ήδη 2 εβδομάδες σε περίοδο ξεκούρασης. Οι λίγες μέρες που είχα για προετοιμασία μαζί και με μια ίωση που με ταλαιπώρησε, είχαν ως αποτέλεσμα να ανέβω στο ρινγκ , χωρίς να πιστεύω σε μια νίκη και έτσι δεν έδωσα το 100% των δυνάμεών μου! Όμως είχα μια πολύ καλύτερη εμφάνιση από τη πρώτη φορά που έπαιξα με τη Χριστίνα. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και πήρα και ένα μάθημα, οπότε στο μέλλον θα μπαίνω αποφασισμένη 100% να πάρω το παιχνίδι», ανέφερε η αθλήτρια της Αρετής Μαστροδούκα που καταλήγοντας δήλωσε πως είναι ανοιχτή σε κάθε πρόκληση.

«  Σίγουρα είμαι αθλήτρια του Κ1 και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Στη πυγμαχία αυτό ήταν μόλις το δεύτερο μου παιχνίδι, όμως όποτε θα μου γίνετε πρόταση δε θα λέω όχι! Πότε δεν αρνούμαι ένα παιχνίδι και το απέδειξα! Άλλωστε έχω δίπλα μου τον καταλληλότερο άνθρωπο για να μου μάθει τα μυστικά της πυγμαχίας, τηΝ δασκάλα μου Αρετη! Την ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα! Την πίστη της σε μένα και τη αγάπη της. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και τη Χριστίνα Αθανασοπούλου για το παιχνίδι μας και να της ευχηθώ ο,τι καλύτερο στην αγωνιστική της καριέρα! Είναι μια πολύ αξιόλογη πυγμάχος! Ευχαριστώ και το fightsports.gr για το ενδιαφέρον».