19/04/2024

Μανώλης Κλονάρης: Θα πάρει τα χρήματα του ο Τραβαγιάκης

Ο Μανώλης Κλονάρης τοποθετήθηκε στο Fightsports.gr για τις καταγγελίες του Μανούσου Τραβαγιάκη πως έμεινε απλήρωτος από το event Νο Fight No VictoryΑναλυτικά η ανακοίνωση:

«H διοργάνωση ήταν άψογη σε όλα προσεγμένη και είχε σωστό ρυθμό. Τα έξοδα της διοργάνωσης δεν καλύφθηκαν και μπήκαμε μέσα 1500 ευρώ. Σε συνεννόηση με τον κ. Σερδέ είπα πως τα χρήματα θα τα πάρει μόλις διευκολυνθώ. Την τελευταία εβδομάδα είχαμε μία συνάντηση και του είπα πως θα πάρει τα χρήματα μέχρι το Πάσχα(καθώς δεν θα έπρεπε γιατί από πλευράς τους έκαναν αποτρόπαια πράγματα). Εκείνος μάλλον είχε μαρμελάδα στα αυτιά και μπήκε στην διαδικασία να με κατηγορήσει. 

Δεν νομίζω πως θα ήταν σωστό να αφήσω απλήρωτους τους αθλητές του Ζαφείρη Κοτσάκη και του Στέφανου Αποστολάκη(τους εκτιμώ ιδιαίτερα) που ήρθαν από την άλλη μεριά της Ελλάδα, να αγωνιστούν και να προτιμούσα να δώσω χρήματα στον Τραβαγιάκη, με τον οποίο έχω ως τώρα άψογες σχέσεις μαζί του και πίστευα ότι θα έκανε υπομονή μέχρι να πληρωθεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα λόγια αυτά δεν είναι του Τραβαγιάκη αλλά του προπονητή του Σερδέ ο οποίος μάλλον θέλει να μου κάνει δυσφήμηση.Ο Τραβαγιάκης ήταν 1,5 χρόνο μαθητή του συλλόγου μου. Και όσο για ποιος ήταν νικητής του αγώνα θα το δούμε σύντομα όλο το βίντεο κι όχι τον έξτρα γύρο μόνο. Καθαροί οι τρεις γύροι ήταν του αθλητή μου. Έξτρα γύρος του Τραβαγιάκη, όμως δεν θα έπρεπε να δοθεί έξτρα.  Τώρα επόμενος στόχος είναι να εξοφληθούν όλα τα χρέη της διοργάνωσης και να ετοιμάσω την επόμενη».